Kalastus - Haapajärven tekoaltaan kopasu 29.09.2007

Haapajärven tekoaltaan kopasu

Lauantai-aamu valkeni täysin pilvettömänä ja tyynenä.. Sopiva veneenlasku paikka oli hakemisessa, mutta onneksi saimme melko jyrkältä rannalta pudotettua veneen vesille.. Siinä vaiheessa jännitti vain veneen takaisin nosto, miten golf jaksaa kiskaista traikun siitä ylös..

No vesille päästiin puoli yhdentoista aikaan.. Ja todettiin siinä samalla, että ei tule olemaan helppoa hauen tavoittaminen siinä kelissä.. Muutamia saaria ja rantakaislikoita koluttuamme Pokalle napsahti päivänavaus kala.. Alle kiloinen puikkari Salmo Sliderin särkiväriin..

Jonkin aikaa siitä Makelle napsahti pieneen suspi jigiin pieni hauki, joka jouduttiin lopettamaan kun oli imaissut suspin tosi syvälle..

Tässä vaiheessa jo alettiin Enizeille kuittailla, että taisi tulla nollareissu..

Siinä jonkin aikaa heiteltyämme päätimme mennä siirtymän vetämällä ja aikamme vedettyä Enizeille tarttui Westinssin vaappuun pieni hauki.. Tästä vähän aikaan niin Pokalle ja Makelle yhtä aikaa hauen tumpit..

Päivä jatkui samanlaisena, että muutamia puikkareita sieltä täältä, mutta isommat täysin kateissa..

Siinä kolmen aikaan iltapäivällä lopettelimme kalastusta ja ajelimme rantaan.. Pienten ponnistelujen jälkeen vene saatiin trailerille ja traikkukin nousi pois Golffilla Enizein ja Maken avustuksella..

Päivän saldona oli lopulta reilu kymmenen kilon pintaan olevaa haukia.. Lähes kaikki kalat saatiin noin kolmen metrin syvyydestä.. Rantakaislikoissa ei ollut juuri mitään tapahtumia..

Mukava pieni kopaisu, mutta kalat jäi varsin vaatimattomiksi..

Luettu 344 kertaa

Reissussa mukana

EniZei, poka, MakeTiimin logo

Piilota kommentit

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Kaloja ei löytynyt