Kalastus - SP-Team Kalajokisuulla 13.06.2008

SP-Team Kalajokisuulla

Edellisellä viikolla olleiden Piipsjärven haukikisojen huono menestys kannusti SP-tiimiläiset kokeilemaan onneaan Kalajoen sataman haukiherruus-kisoissa. Piipsjärvellä tulos oli varsin vaatimaton ja allekirjoittanut nosteli haukia veneeseen tasan nolla venekaverin maken saadessa yhden. Tästä johtuen Kalajoen kisaan lähdettiinkin varsin nöyrällä asenteella. Tai siis minä ainakin lähdin =)

Johan oli toinenkin haukikisa yksi farssi! Kahdella veneellä oltiin liikenteessä ja tulos ei tällä kertaa kuvaa pahemmin edes tiimin nimeä. Ei kalan kalaa! Sais nimen muutosta harkita koko tiimille, suosittelisin Tyhjän Pyytäjä eli TP-Team =) Minä ja ensikertalainen haukikisoissa Kui Vadis (ykkönen) oltiin samassa veneessä. Ykkösellä olikin tapojensa mukaan aika vaatimattomat tavoitteet kisaan lähdettäessä - Kisalapussa olisi iltaan mennessä ruksattuina 6kg,6kg,8kg ja 12kg hauet. Paljastettakoon samantien, että ei toteutunu..

Ykkösen kanssa näimme 1 hauen ja 1 ahvenen pyörähtävän uistinten perässä. Vetomiehillä Supilla ja Villellä oli muutama tärppi ja kärhämää muiden kalastajien kanssa. Missään ei ollut kerrottu, että vaparajoituksia on kisassa, joten vetoporukan 4 vavan viritys joutui kuvauksen kohteeksi ja vielä uhkauksena perään aikovat punnituksessa näyttää sitä. Lapsellista sanon minä.

Siinä kisan tapahtumat. Ja jos väitetään, että saalis ei ole tärkeä yleensä kalastuksessa, niin kyllä se haukikisoissa vaan on. Voittokala 4,7kg, joten vaatimaton taso kokonaisuudessaan ja kaloja tuli vähän kokonaisuudessaan.

-EniZei

Luettu 334 kertaa

Reissussa mukana

EniZei, ykkönen, SupiTiimin logo

Piilota kommentit

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Kaloja ei löytynyt