Kirjolohi - Mustijoki Mäntsälä - Heittokalastus

Kirjolohi 2,00 kg

Saantiaika 27.07.2017 klo. 18:30
Kalastusmuoto Heittokalastus
VesistöMustijoki, Mäntsälä
PaikkaKaanaanjoki
Säätila Puolipilvinen
Uistin Mepps Aglia
Vieheen väri Kulta
Sukupuoli Naaras
Kalapisteet (sijoitus) 207p (9491.)

Huom! Kalan paino on arvio.

Katsottu 248 kertaa

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
30.07.2017makkeonmies--- poistettu --- kalasaalis.comin sääntöjen vastainen kommentti
30.07.2017SaqpetteriKalan painoa saa mielessään arvioida niin paljon kuin lystää, mutta painoa ei tule epäillä mikäli kyseessä ei ole selvää ylilyöntiä. Ja erityisesti niissä tilanteissa, joissa käyttäjä on asettanut kalan paino on arvio ruksin on kommentointi erityisesti epäsuotavaa. Nyt uskomattoman monesta kalasta löytyy kommentointi jossa viitataan kalan pituuteen ja ollaan tietävinään kalan tarkka paino sen perusteella. Kuvasta on usein hankala päätellä, joten jos puntaria ei ole ollut mukana jätetään päättely kalamiehelle itselleen. Yksikkövirheissä esim 4g -> 4kg voi ilmoittaa suoran ylläpidolle yv:llä.
30.07.2017makkeonmies Niinpä kun punnitsee kalan,ei tarvitse arvailla ja korjailla kalan painoa, vaan kaikki on kerralla kohallaan.yksin kertaista.
31.07.2017SaqpetteriYmmärrätsä mitä tossa lukee? - Kalan painoa saa mielessään arvioida niin paljon kuin lystää, mutta painoa ei tule epäillä mikäli kyseessä ei ole selvää ylilyöntiä. Ja erityisesti niissä tilanteissa, joissa käyttäjä on asettanut kalan paino on arvio ruksin on kommentointi erityisesti epäsuotavaa.
Tagit: Kirjolohi Kirjolohi Heittokalastus Heittokalastus Mustijoki Mäntsälä Kaanaanjoki