Sivuja: [1]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Susirajan Erämessut

(Luettu 10118 kertaa)
ThC²
****
PoissaProfiili WWW
« : 14.06.13 - klo:17:38 »

Susirajan Erämessut, Joensuu Areena 14 - 16.6.2013


Erämessuilla Pohjois-Karjalassa on jo 30 vuoden perinteet mutta ensi vuoden erämessut ovat kokeneet melkoisen kasvojen pesun – messut siirtyvät Kolilta Joensuuhun, nykyaikaisten ja toimivien palvelujen äärelle. Areena ulkoalueineen on monilla messuilla toimivaksi todettu ja vetovoimainen paikka.

Huolimatta Suomen upeimmasta messuympäristöstä aika oli ajanut ohi tapahtuman järjestämiseksi enää Kolin Merilänrannassa. Palveluvarustus ei vastannut nykypäivän tarpeita ja mm. liikenneongelmat toistuivat kerrasta toiseen.

Uudistuksessa messuajankohtaa myös aikaistettiin ensin huhtikuun lopulle mutta päällekkäisyys Kuopiossa järjestettävän messutapahtuman kanssa sai palaamaan vanhaan perinteiseen ajankohtaan. Pohjois-Karjalan erähenkiset tapaavat jälleen viikkoa ennen juhannusta.

Paikkamuutoksen myötä myös messujen nimi vaihtui. Joensuulaisen pitkänlinjan mainospuurtajan sekä monista tapahtumista tutun Joke Leppäsen ideoima Susirajan Erämessut on uusi nimi jolla messut jatkossa tunnetaan.

Vuoden 2013 Susirajan Erämessujen ohjelma rakentuu vahvojen asiasisältöjen ympärille. Tulevilla messuilla ei kikkailla viihteen tähtinimillä. Mm. avauspäivänä Areenahallin päälavalla käydään ajankohtaiseen aiheeseen pureutuva "Susipopulaatiot Itä-Suomessa" paneelikeskustelu johon on ilmoittautunut niin susitutkijoita kuin riistapuolen edustajia. Päivät ovat teemoitetut niin että perjantaina ohjelmassa korostuvat Suurpedot, lauantaina Vaellus ja sunnuntaina Naiset ja erä.

Paikkamarkkinointi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, varauksia ovat nyt tehneet myös sellaisetkin yritykset joita ei ole takavuosina Kolilla nähty.

Messuisäntänä toimii entiseen tapaan Renne Karppinen ja messut avaa maakuntajohtaja Pentti Hyttinen.

Susirajan Erämessut

« Viimeksi muokattu: 15.06.13 - klo:15:40 kirjoittanut ThC² »

Tagit: Susirajan Erämessut  joensuu  Areena  kalastus  metsästys  retkeily  ulkoilu 
Sivuja: [1]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC