Sivuja: [1]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Okuma San Juan

(Luettu 2053 kertaa)
maula
*
Poissa


Profiili
« : 10.12.09 - klo:16:06 »

On tullut taas aika ruveta kyselemään viisaammilta tietoa kalastushärpäkkeistä.  Hymyilee

Eli tälläinen okuma on nyt harkinnassa. Viime kauden hoidin heittokalastuksen ja jerkkauksen opettelun Abu Silver Maxilla, ja nyt haluaisin kokeilla mitenkä tämä "pyöreäpäätyinen" hyrrä sinne kämmenenpohjaan asettuisi. Vetouistelusetti on erikseen, joten siihen käyttöön tämä okuma ei päätyne ihan äkkiä.

Onkos kenelläkään käytännön kokemuksia / "mutu-fiiliksiä" / tai muita vinkkivitosia okuman keloista? Kaikilla tuttavilla ja tovereilla perinteiset shimanot tai daiwan avokelat tms... Onko tämä kapistus ostamisen arvoinen?

Siinä vielä linkki jossa näkyy kela:

http://erapuoti.fi/nettikauppa/product_info.php/manufacturers_id/10/products_id/59?osCsid=ba65a0a7ce8fb139a8e80ed097902bdb
Jokipoika
*
PoissaProfiili
« Vastaus #1 : 26.12.09 - klo:15:24 »

Okuma on luottopeli ainakin omien kokemusteni pohjalta. Ikävällä tavalla Suomessa vielä hieman tuntematon valmistaja, mutta epäilen sen iskevän lähivuosina ja kovaa, hinnan nousun kanssa. Nyt kannattaa siis ostaa kun vielä edullisesti saa ja muut pähkäilevät omalla ajatusmallillaan, että "mikälie made in china, *mutin-mutin*...

Hyrristä ei vielä muuta kokemusta kuin "kuiviltaan" ja haspelipuolella on tälläkin hetkellä taloudessa kaksi Okuman tekelettä. Todella vakuuttavia hinta-laatu-suhteeltaan verrattuna muihin saman hintaluokan kilpailijoihin, joista ei voi puhua edes samana päivänä.

Okuma, my beloved one. <3

http://koukkukaislikossa.blogspot.com/
KOUKA-Team´s CEO

©MUISTI-Uistin Mark I©

"Listen son, this aint no icehockey. This is a lifetime deal"
Sivuja: [1]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC