Sivuja: 1 2 [3]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

"Vehkeiden" säilytys talven läpi

(Luettu 30947 kertaa)
Robert95
**
PoissaProfiili
« Vastaus #30 : 07.11.09 - klo:00:39 »

Vavat keloineen on tossa nurkassa seisoskelemassa, kun taas vieheet makaa pakeissa sängyn alla koko talven. Perämoottori menee varastoon ja katiska myös.
Barra
*****
PoissaProfiili
« Vastaus #31 : 07.11.09 - klo:10:13 »

No tänä vuonna on vähän erilainen tapa säilytellä, on niin uusia että on pakko ahdata ne sinne omaan pineen kämppään. Pakki tosin on jo viety varastoon, on vaan pesty ja kuivattu sitä ennen huolella eittei pääse jäätymään. Muut vehkeet sitten menikin uusiks, joten niitä ei viedä mihinkään sieltä kopista. Jos nyt sais ne sieltä suunnilleen järkevästi keväällä ulos.

Dafag did I just said...
Braven
***
PoissaProfiili
« Vastaus #32 : 20.11.09 - klo:09:47 »

Meillä on taloyhtiön pyörävarasto pyhitetty harrastusvehkeiden säilytykseen. On juokseva vesi varusteiden huuhteluun ja lämmin sisätila muutenkin.
Jesse
***
Poissa


Profiili
« Vastaus #33 : 14.03.10 - klo:08:48 »

Kalastuskauden jälkeen puhdistan välineet, ja laitan sitten kaappiin odottamaan tulevaa kautta.

><((((°> Pohjaa luulee usein kalaksi, mutta kalaa harvemmin pohjaksi! <°))))><
             ´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((°>    <°))))>< ¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`
Mäski
*****
PoissaProfiili
« Vastaus #34 : 25.03.10 - klo:15:36 »

Miten porukka säilyttää vapoja ja keloja tämän pitkän ja piinaavan talven läpi jota meillä Suomessa koetaan? Säilytättekö niitä parhaissa mahdollisissa paikoissa, vai joutaako ne ullakolle sillänsä.

Ite just eilen irrotin kelat vavoista, ja pistin vavat kahteen osaan ja pistin ne niiden mukana ostovaiheessa tulleisiin vapa-pusseihin. Kelat laitoin omiin laatikkoihin, joissa ne toimitettiin ostovaiheessa. Ja ne laitoin kaappiin. Vavat on kylläkin seinällä vapatelineessä mutta suojassa pussin ansiosta pölyltä ym. lialta. Kuulostaa taikauskoselta, mutta varusteista on mukava pitää huolta  Hymyilee leve&#228;sti

Vieheet menee rasioissaan Rapalan viehelaukkuun ja viehelaukku joutaa huoneen kaappiin ylähyllylle, säilytyslokerolla varustetun pilkkijakkaran tilalle, jossa on sisällä pilkkivapoja ja pilkit. Tässä sitä siis jäitä odotellessa!
Noo pistän virvelin vavat kahteen osaan ja jonnekkin nurkkaan säilymään ja samoin teen onki vavoille. Keloja en ota niistä kuitenkaan irti vaikka kyllä niin ois hyvä tehdä Hymyilee Keväällä kun aloitan taas virvelöinnin otan n.5m siimaa pois tai vaihdan kokonaan. Uistimet on pakissa oman pöydän kaapissa samoin onki kamppeet, mutta nekin omassa pakissaan Iskee silm&#228;&#228; Haavinki pistän jonnekkin oman huoneen nurkkaan talven ajaksi. Oon myös huomannut että minunkin on pakko melkein joka päivä hypistellä kaikkia uistimia ja onki verneitä Virnist&#228;&#228; Näin minä ainakin toimin:D

Team Tunturi
minkkinen
**
Poissa


Profiili
« Vastaus #35 : 25.03.10 - klo:19:18 »

no meikäläinen heivaa ne vaan jonnekkin vajaan ja manaa sit alku kesästä kun kaikki on päin pershvettiä Virnist&#228;&#228;
Jokipoika
*
PoissaProfiili
« Vastaus #36 : 08.04.10 - klo:08:46 »

Vastaan ollimahan otsikkoon, kuinka säilytän "vehkeitäni" talven läpi. Hymyilee

http://koukkukaislikossa.blogspot.com/
KOUKA-Team´s CEO

©MUISTI-Uistin Mark I©

"Listen son, this aint no icehockey. This is a lifetime deal"
Tupa
****
PoissaProfiili WWW
« Vastaus #37 : 08.04.10 - klo:20:10 »

Hahhahaa...  Hymyilee leve&#228;sti No mullon katiska varastossa, uistimet pakeissa ja virveli sisällä nojaamassa kaappiin.

JuhannusKala
****
PoissaProfiili
« Vastaus #38 : 10.03.12 - klo:16:10 »

Mulla on semmonen oma varastokoppi, jossa saan valmistaa vaappuja, sito perhoja, muutenkin viritellä kalastukamoja ja säilyttää niitä siellä. Eli laitan vavat "poikki", pusseihin ja kaikki samaan vapaputkeen (maksoi Motonetissa noin 20€, merkki on Fladen). Kaikki kelat pahvilaatikoissaan, jos laatikot vielä ovat tallella, muovilaatikkoon. Haavit, kalanuijat ym. sitten hyllyn päälle tai jonnekin nurkkaan. Kaikki vieheet ja pikkutarvikkeet menee rasioissa, Rapalan kalalaukussa tai Planon pakissa ihan vaan hyllyssä.
jv7
Vieras
« Vastaus #39 : 16.09.13 - klo:19:51 »

laittas vaikka tänä vuonnasängyn alle kaikki. Uistimia pittää minunki kumminki räplätä niin se on hyvä paikka siksiki.
Sivuja: 1 2 [3]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC