Sivuja: [1]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Poroeno

(Luettu 4699 kertaa)
EniZei
Ylläpito
***
PoissaProfiili
« : 19.05.08 - klo:11:11 »

Suunnitteilla on vaellus/kalastus reissu Poroenolle heinäkuun loppupuolella tai elokuun alussa. Tarkoitus ois ottaa kyyti Porojärvelle ja lähteä siitä kalastelemaan jokea alaspäin. Onko kellään kokemuksia tästä joesta ja mitä asioita pitää huomioida, kun lähtee tuommoselle viikon kalastusreissulle umpi metikköön? Onko kellään kokemuksia kalastuksesta poroenolla? Harjuspaikkana on kuulemma hyvä ja taimentakin löytyy ihan mukavasti.

Kokeneemmat vaeltajat, kertokaapa vinkkejä joita kannattaa ottaa huomioon, kun miettii esimerkiksi reissulla tarvittavaa varustusta. Omat kokemukset vaelluksesta rajoittuvat kymmenen vuotta sitten tehtyyn karhunkierroksen kiertämiseen..
kirppu
**
PoissaProfiili
« Vastaus #1 : 04.06.08 - klo:19:27 »

Jokunen kalareissu on tullut rinkka selässä tehtyä.Pääasiassa kuitenkin itä-Lapissa.

Huomioida kannattaa matkat,itse olen kulkenut viikossa vain jonkun 30-40km maksimissaan, niin silloin kerkeää kalastaakkin.Leiri vaan pystyyn aina sopivaan paikkaan ja siitä sitten kevein varustuksin kalaan.

Kaverit teki joku vuosi sitten noille "Enoille" kanoottimatkan, jolla laskivat 10vrk:n aikana 140km matkan.Oli kuulema huippureissu, raskas mutta kalaisa.Välillä olivat puhelimen kentättömällä alueella pari päivää.

Yksi tärkeä asia kannattaa muistaa: eksyessä ei kannata hätääntyä.Silloin on parasta pysähtyä, syödä ja levätä.Nimimerkki kokemusta on.

-ahven on paras kala-
kirpunvapa@gmail.com
Tagit: Poroeno  Porojärvi 
Sivuja: [1]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC