Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Pilkkihaalarit

(Luettu 35342 kertaa)
ollimaha
*****
PoissaProfiili
« Vastaus #45 : 09.11.08 - klo:23:13 »

Ei maksa noin paljon!!
Katoin netistä niin maksoi 49,90.
Bannatkaa tommonen, joka valehtelee.

Ei hinnoissa oikein voi valehdella. Aina löytyy jotain joka maksaa sen verran. Esim. nuo haalarit jotka aion hankkia, Imaxin kelluntahaalarit, maksaa 198 euroa. Nyt ne on tarjouksessa, 130 euroa.

Sitten löytyy näitä tavaratalojen, esim. honkkarin haalareita, mitä saa viidelläkymppiä. Niistä en menisi niin takuuseen, kestävyys on usein ollut aivan kuraa. Saumat ratkeilee ja lämmöneristyskyky katoaa muutamassa talvessa. Pelastautumispuvut on sitten jo aivan toista hintaluokkaa, niinkuin EniZei:kin jo antoi ymmärtää.

T11Mika
Moderaattori
***
PoissaProfiili
« Vastaus #46 : 09.11.08 - klo:23:56 »

Ei maksa noin paljon!!
Katoin netistä niin maksoi 49,90.
Bannatkaa tommonen, joka valehtelee.

Eipä nyt ruveta jakamaan rangaistuksia täällä huutoäänestyksellä. Kysyit ja sait vastauksen. Jos jonkun kirjotuksessa on jotain mikä mielestäsi ei kuulu tälle foorumille paina tuosta "Ilmoita valvojille"-painikkeesta ja kirjoita perustelusi siihen tekstikenttään ja odottele yhteydenottoa ylläpidolta. Ei ole tarvetta ruveta kenttäoikeuden istuntoja järjestämään ja tuomioita jakamaan. Ylläpito puuttuu kyllä asiaan jos aihetta ilmenee.

Mika
Trust me - I know what I'm doing
stento-z
****
PoissaProfiili
« Vastaus #47 : 10.11.08 - klo:12:21 »

No juu ei ole minullakaan pilkillä pelastautumispukua vaan ihka tavalliset pilkki haalarit niin ja tietysti ne naskalit Virnistää
T11Mika
Moderaattori
***
PoissaProfiili
« Vastaus #48 : 10.11.08 - klo:13:33 »

Tavan pilkkihaalarilla iteki meen. Tais maksaa alle 40€. Naskalit on tietty matkassa. Jäälle en uskalla jos vähänkään epäilyttää, että kuinka kestää. En mä sitä pelkää, että kalsarit kastuu. Sanotaan vaikka näin, että naisen pelko on viisauden alku. Siitä voitte sitten arvella, että mikä motivaatio on pysyä kuivana.  Iskee silmää
nipperi
**
PoissaProfiili
« Vastaus #49 : 05.01.09 - klo:00:40 »

jahtijaktin pilkkihaalari on toiminut hyvin ! kestää vettä ja tuulta , maksoi 99 euroa Hymyilee
Sohjokauha
****
Poissa


Profiili
« Vastaus #50 : 16.02.12 - klo:17:06 »

Mulla on Ahdin kelluntahaalari.

Lämmin ja tuulenpitävä.
Mutta voisi hengittää paremmin.

 Suosittelen ostamaan jos käyt paljon pilkillä koska kelluntahaalari voi hyvin pelastaa jäähän pudonneen.
Satunnaiskalastaja
****
Poissa


Profiili
« Vastaus #51 : 16.02.12 - klo:17:34 »

jahtijaktin pilkkihaalari on toiminut hyvin ! kestää vettä ja tuulta , maksoi 99 euroa Hymyilee

Pilkkihaalaria en ole Jahtilta nähnyt, voihan sillä sellainenkin olla ollut kun tuotteet vaihtuvat muutaman vuoden välein. Itsellä jo myynnistä poistunut 2-osainen Jahti kalastusasu, joka maksoi jotain tuota luokkaa kaupanpäällisineen. On siis pelkkä kalvoasu ilman lämpöeristystä, ja käy kesälläkin sadeasusta. On sanottava että on ollut hintansa arvoinen, nyt tulee kolme vuotta täyteen melko ahkeralla käytöllä. Hyvin suunniteltu ja toimiva. Viime kesän lopulla alkoi vedenpitävyys mennä sen verran että takamus tuntui kostealta, ei märältä, kun muutaman tunnin istui veneessä sateessa. En usko että tuo johtuu itseaiheutetuista rei'istä. Pukuun kertynyt tänä aikana jo sen verran koukkujen ym. tekemiä reikiä, että harmittaisi jos olisi hankkinut 4..5 kertaisella hinnalla arvokkaamman puvun. Haittapuolena on että tuo pintakalvo imee kastuessaan vettä ja puku käy raskaammaksi. Tämä ei haittaa kalastaessa, mutta vaellusasuksi en ottaisi. Harkitsen kyllä varmasti Jahti-kalastusasua seuraavaksikin hankinnaksi, jos tuolloin sopivaa malia löytyy. Asu ei toki ole noiden 400.700 euroa maksavien veroinen, mutta antaa paremmin vastinetta rahalle.
jamael
****
PoissaProfiili WWW
« Vastaus #52 : 17.02.12 - klo:13:07 »

Ihan joku perus haalari Tokmannilta aikoinaan ostettu.
Tässä siitä kuvakin Haalari

Naskalit aina mukana, vaikka olisi hyvätkin jäät  Cool

"Helppoa kuin heinänteko..."
http://13metrinenhauki.blogspot.fi
JuhannusKala
****
PoissaProfiili
« Vastaus #53 : 20.02.12 - klo:16:59 »

Toistaiseksi ihan "siviilikamppeilla" ollaan menty, mutta viimeistään ensi talveksi olisi hyvä saada joku "oikea" puku/haalari. Siviilikamppeet tarkoittavat tässä tapauksessa Billabongin laskettelutakkia ja tavallisia toppahousuja. Hymyilee leveästi Ihan hyvin ovat tällaisen amatööripilkkijän kamppeina toimineet, mutta kyllä hieman kaipailen kelluntapukua, pelastautumispuvusta kun ei noilla hinnoilla voi edes haaveilla. Iskee silmää
rantarosvo
***
PoissaProfiili
« Vastaus #54 : 21.02.12 - klo:12:41 »

Ite pilkin kans pitkään kyseisillä "siviili"-varuisteilla, jotka oli ihan käypäset, koska rakkaisiin harrastuksiin kuuluu vaellus/rekeily/ym ympärivuotinen metsässä samoilu. Eli lämpöä ja suojaa riitti tarpeiden mukaan. Sitten päädyin ostamaan aikaisemminkin mainitun Imaxin Premium -kelluntapuvun ja on ollut kyllä mieleinen. Tässä hieman omia käyttökokemuksia, plussia ja miinuksia:

+lämmin, -30 pakkasella on riittänyt kun alle vetää kalsariasun ja fleecepuvun. Pikkupakkasilla meinaa olla jopa liian lämmin.

+riittävä hengittävyys, ihan ok luokkaa ainakin tällaiselle pilkkijälle, joka ei montaa kilometriä juokse paikalta toiselle. Tarvittaessa tosin voi raottaa vetoketjuja.

+"munaremmit", takki ei levahda auki/pois päältä vaikka se olisi auki, koska takissa on remmit jotka menee haarusvälistä.

+paljon taskuja, jopa liikaakin Hymyilee

+kulutusta kestävät "paikat" polvissa, kyynärpäissä, persauksessa jne.

+rei'itetty kellutusmateriaali, hengittää paremmin ja on keveämpi. Samoin toppauksista on hyötyä kun käy vaikka polvelle jäälle, kun on tavallaan "retkipatja" alla Hymyilee

+korkea kaulus ja irrotettava huppu

+tyylikäs ja heijastimilla varustettu

+hätäpilli sekä housuissa että takissa. Käytännössä housujen pilli on aika tarpeeton, vaan onpahan siellä Hymyilee

+pari tiukempaa standardia läpäisty, pitäis siis teoriassa kelluttaa paremmin kuin vanhan malliset puvut, mitkä kääntää tyypin pääalaspäin jne Hymyilee Kesällä lienee paikallaan käydä uimassa.

+muutenkin aika pitkälle harkitun oloinen kokonaisuus, kaikki plussia ei edes tule mieleen..

-pienehkö huppu. Liekö ompeleet jotenkin kierossa tai kelluttava matsku asetettu väärin, mutta ei saa piilotettua koko päätä helposti hupun uumeniin. Tosin ei oo koskaan ollu keliä, että moinen olis ollu tarpeen, mutta se pisti ensimmäisenä silmään, kun pukua sovitin. Pääsääntöisesti tulee ilman huppua hippailtua.

Eli käytännössä oon ollut hyvinkin tyytyväinen ostokseen, tajouksesta kun ostin joku vuosi takaperin, niin ei kirpaissut edes niin hävyttömästi ja on ollut kyllä joka pennin arvoinen. Toistaiseksi kestänyt myös erinomaisesti (omassa käytössä) ja nyt voi huoletta pyyhkiä kalan hajuiset kädet housun punttiin kun tietää, ettei oo siviilit päällä Hymyilee
Janzzki
Vieras
« Vastaus #55 : 12.03.12 - klo:17:14 »

Valmetin turkishaalarit on mulla ja kyllä niillä kärsii lähtee vaikka Siperiaan! ei tule pilkillä ainakaa kylmä. Tosin kuulema nykyset Valmetin haalarit on tosi huonolaatusia. Onneks iskän vanhat haalarit on vielä hengissä Hymyilee leveästi
Hauentappaja
**
PoissaProfiili
« Vastaus #56 : 01.11.14 - klo:14:34 »

Itellä on snow foxin haalarit karvalakki ja käsineetki on saman merkkiset

Kala se on sinttikin.
Azmo_82
**
PoissaProfiili
« Vastaus #57 : 03.01.15 - klo:10:43 »

Pilkkihaalarit saa hyvät jo huntilla. Pelastuspukuun voi mennä tonttukin  Näyttää kieltä

Esox Lucius= Queen of Predators
Tagit: Pilkkihaalarit Kelluntahaalarit Pelastautumispuku 
Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC