Kalastus keskustelu

Muut => Kalenteri => Aiheen aloitti: ThC² - 30.07.13 - klo:10:47Otsikko: Kymijoen Junioripäivä 2013
Kirjoitti: ThC² - 30.07.13 - klo:10:47
Kymijoen junioripäivä 2013

Järjestyksessään jo KUUDES Kymijoen junioripäivä vietetään LA 7.9.2013 Klo 10-17. Tapahtumapaikkana on totuttuun tapaan Korkeakosken Heittolaituri ja Soutualue.

Tapahtuman perusajatus pysyy viime vuosien kanssa samana, eli järjestetään nuorille mahdollisuus tutustua lohenkalastukseen Etelä-Suomen parhailla kalapaikoilla. Tapahtuma on täysin maksuton, ja edes omat kalastusvälineet eivät ole välttämättömät, vaan paikalta löytyy myös lainavälineistöä. Samoin kuin lahjoituksena saatuja perhoja, koukkuja, painoja ja perukesiimaa. Eli kaikki kalastukseen tarvittava. Heittolaiturilla on todella kokeneita kalamiehiä, jotka vihkivät nuoret joen paikkoihin ja näyttävät parhaat paikat. Soutukalastuksen saloihin on paikalla opastamassa Kymijoen soutukalastuksen taitavia konkareita, joiden kyydissä kalatonkin päivä muodostuu arvokkaaksi oppitunniksi soutukalastuksen saralla. Kaikki järjestetään talkoovoimin, sekä tukijoiden avustuksella. Kukaan tapahtuman järjestäjistä tai siihen osallistuvat eivät saa tapahtumasta taloudellista hyötyä. Tarjolla on pientä purtavaa, halutessaan kunnollisen aterian voi ostaa Kalastuskievarilta. HUOM! Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla, ketään ei ole vakuutettu.

Korkeakosken kalastusyhtymä tarjoaa luvat laiturille ja Kotkan kaupunki soutualueelle.

Mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta!

Keskusteluosiot foorumilla (Kalamies.com): Täällä (http://www.kalamies.com/kalastus-keskustelut/kalastuskilpailut-messut-treffit-ja-tapahtumat/junnupaiva-2013-paiva-varmistunut-7-9-2013-61599)

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset:
Anssi Lehtinen  anssi.lehtinen(ät)kalamies.com  044-5709676
Sami Forsell sami.forsell(ät)itella.com


E: Lisätty mausteeksi kuva viime vuoden Junnupäiviltä. Soutualueelta saatu nätti 7kg lohi, saajina JuhannusKala & Pikkusisko Co.