Kalastus keskustelu

Muut => Kalastusartikkelit => Aiheen aloitti: TuMi - 10.02.14 - klo:09:35Otsikko: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: TuMi - 10.02.14 - klo:09:35
    Tähän osioon luodaan pohja käyttäjien koostamille kalastusartikkeleille. Kalastusartikkelit kootaan foorumin puolella ja kun niitä on tarpeeksi niille katsotaan sopiva sijoituspaikka sivustolla. Aluetta hallinnoi modet ja lisäksi idean esittänyt
jamael (http://www.kalasaalis.com/kalastusfoorumi/profiles/jamael-u10711.html). Voit ehdottaa artikkelin aihetta, mistä voit lähteä yksin tai yhdessä koostamaan omaa artikkelia. Vielä tällä hetkellä kaikki aiheet ovat vapaat. Artikkelit voivat olla muodossa "Koskikalastus" tai voit myös tehdä tarkempia artikkeleita tyyliin "Ahvenen ja kuhan kalastus jigillä". Koska emme halua montaa samaa artikkelia on toivomus, että teette yhteistyötä mikäli useampi haluaa osallistua saman artikkelin tekemiseen. Sillä tavoin artikkeliosio saa varmasti myös luotettavampaa ja parempaa sisältöä. Kirjalähteiden käyttäminen on sallittua ja suotavaa, mutta suorat lainaukset eivät. Eli älä kopioi suoraan tekstiä netistä tai kirjoista. Referoiden sitä saa lisätä. Lähteiden merkitseminen on järkevää, jolloin muut käyttäjät voivat arvioida paremmin tiedon alkuperän.

Artikkelille voi avata uuden viestiketjun kalastusartikkelit osion alle. Ensimmäiseen viestiin tulee lisätä artikkeli jota sitten voi muokata. Sen ei tarvitse luonnollisesti olla valmis vielä postausvaiheessa. Samaan viestiketjuun saavat osallistua myös muut ja laittaa kehittävää ja kannustavaa palauteta. Koska artikkelien tekemisessä on iso homma kunnioitetaan niiden tekijöitä, eikä aleta heti lyttäämään vaikka siellä olisi asiavirheitä. Niistä luonnollisesti tulee kuitenkin mainita, että tekstien sisällöt pysyvät luotettavina.

Suunniteltujen artikkelien aiheita ja niihin ilmottautuneita tekijöitä
  • Kalastaminen katiskalla (teksti ja kuvat jamael (http://www.kalasaalis.com/kalastusfoorumi/profiles/jamael-u10711.html))
  • Täkyonginta (teksti ja kuvat mikael (http://www.kalasaalis.com/kalastusfoorumi/profiles/mikael-u10732.html))
  • Lahnan pohjaonginta (teksti ja kuvat pacos (http://www.kalasaalis.com/kalastusfoorumi/profiles/pacos-u10711.html))
[/list]


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: jamael - 10.02.14 - klo:17:45
Ketkä haluaisivat kirjoittaa iskukoukkukalastuksesta? Siitä ainakin toivottiin artikkelia ja aihe olis hyvä. Tiedän, että täällä on parikin innokasta ja tietävää kalastajaa foorumilla, jotka vois tosta kirjoittaa.  ;)

Itse voisin jonkun kanssa kirjoitella katiskalla kalastamisesta ja etenkin kesäisestä, talvikäytöstä voisi "parini" kirjoittaa enemmän, jos sellainen henkilö täältä löytyisi.


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: mikael - 10.02.14 - klo:22:49
Voin kirjoittaa ja kuvata hauen talvisesta täkyonginnasta artikkelia tarvittaessa


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: TuMi - 11.02.14 - klo:11:04
Tänne voi tosiaan ehdottaa jos on kiinostusta lähteä tekemään jotain artikkelia. Myös pelkkää kuvitusta voi tarjota. Niin valokuvia kuin piirettyjäkin kuvia. Onko joku taitava kuvankäsittelijä joka voisi puhtaaksi piirtää käsin piirrettyjä luonnoksia tarvittaessa? Tälläsiä voisi olla vaikkapa solmujen tai ottipaikkojen piirrokset. Muokkasin tuota ekaa viestiä siten, että sieltä jatkossa näkee kaikki "varatut otsikot" tosin varaus ei tarkoita sitä, ettetkö voisi osallistua kyseisen aiheen kirjoittamiseen tai kuvaamiseen. Jos joku on varannut aiheen ole yhteydessä häneen ja selvitä mitä on jo tehty, niin ei tule päällekäisiä tekstejä.


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: jamael - 11.02.14 - klo:12:24
Kaikki foorumilaiset voivat osallistua "projektiin", jos tahtoo ja intoa löytyy.
Yritetään tehdä joukolla mukavia ja kiinnostavia kirjoituksia  ;)

Minuun voi olla yhteydessä, jos haluaa kirjoitusapua tms. Itselläni on joitakin kalastusaiheisia kirjoja, joita voisi hyödyntää lähteenä.


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: pacos - 19.02.14 - klo:12:20
Hmm... Keväälle päin mentäessä voisin tehdä jutun lahnan pohjaonginnasta. Voisihan sen yleistää särkikalojen onginnaksi, mutta kun kaikki onkimani lahnat ovat yli puolikiloisia, ja muita kaloja en edes yritä, niin...

Kokemustakin on, useita kymmeniä suurehkoja lahnoja ongittu. :-*

Olisiko jollain muulla kiinnostusta aiheesta artikkelin tekoon?


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: jamael - 19.02.14 - klo:19:03
Nyt sain jotenkin tuohon ekaan viestiin jotain loppu häslinkiä , kun yritin päivittää pacosia listaan.  >:(


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: jehna95 - 24.02.14 - klo:16:33
Voisin kanssa skriivailla jotakin, kunhan keksin että mitä. :)


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: TuMi - 03.03.14 - klo:20:47
...
Olisiko jollain muulla kiinnostusta aiheesta artikkelin tekoon?
Tosiaan tänne voi myös ehdottaa aiheita toisille. Jos on joku aihe mistä haluaisit oppia lisää kannattaa ehdotta sitä kirjoitettavaksi.


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: jamael - 01.05.14 - klo:17:51
Ite sain tänään vähä otettua kuvaa kännykällä katiska artikkelia varten. Ei mitään mestarillisia, mutta niillä mennään. Täytyy käyttää sitten niitä vanhojakin kuvia, joita on tullu otettua katiskareissuilta.
Eli en ole vielä unohtanut tätä artikkelin kirjoittelua  ;)


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: jamael - 09.07.14 - klo:19:41
Onko kellään herännyt lisä innostusta artikkelin kirjoittamiseen näin kesän alla? Ainakin saisi hienoja kuvia otettua näillä keleillä.


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: jamael - 13.12.14 - klo:15:13
Itse heräsin unilta ja huomasin, että en ole tätä aihetta oikein vienyt eteenpäin. Nyt talvella voisi olla aikaa mietiskellä ainaki itellä tuohon katiskalla pyyntiin liittyen.

Mitenkäs muiden artikkelien kirjoitus?


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: TuMi - 15.12.14 - klo:13:30
Kuten aiemmin tuossa on tullut mainittua tänne voi myös ilmoittaa, jos haluaisi tietää jostain tietystä aiheesta. Katsotaan sitten löytyisikö siihen kirjoittajaa. Ensimmäisen artikkelin tehneelle lähtee pieni palkinto postitse. :) Artikkelit kuvineen voi postata tähän samaan viestiketjuun. Katsotaan niille tosiaan sitten parempi paikka kun niitä alkaa olla riitättävä määrä (20+).


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: Satunnaiskalastaja - 24.08.16 - klo:22:04
Laittaisiko joku tänne linkin noihin artikkeleihin, eivät ihan oitis löydy.


Otsikko: Vs: Kalastusartikkelit
Kirjoitti: fisustaja92 - 24.08.16 - klo:22:11
Laittaisiko joku tänne linkin noihin artikkeleihin, eivät ihan oitis löydy.

Tämä homma jäänyt ymmärtääkseni tämän ketjun puheiksi, ei tainnut herättää suurta mielenkiintoa.