Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 16   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Mikä olet miehiäsi/naisiasi? Uusi käyttäjä, esittele itsesi..

(Luettu 127919 kertaa)
pu
*
PoissaProfiili WWW
« Vastaus #45 : 19.09.08 - klo:00:48 »

Olen Tapani Vesterinen ja Jousimies vuosikertaa 1958.
Paikallinen nuoriso, jonka kanssa olen viimeiset yli kymmenen vuotta töitä tehnyt kutsuu minua nimellä "puttaanukko" tai "pu", ja siitä tulee tämä nimimerkkini.

Eloni ensimmäiset reilut 30 vuotta kuljeskelin Helsingissä ja muuallakin pk-seudulla.
90-luvun alussa kyllästyin uraputkeen sekä kravatin ja pikkutakin kantamiseen ja lähdin etsimään jotain muuta.

Lopulta löysin itseni tällaisesta pienestä kyläsestä jossa leirintäalue etsiskeli yrittäjää. Niinpä oleskelen nykyisin Västinniemen kylässä pyörittäen itsekseni kyläbaaria ja leirintäaluetta intellektuellina elämäntapayrittäjänä.

Kalastusta tuli harrasteltua melko paljon aina parikymppiseksi asti, sitten virveli vaihtui kravattiin.
 
Kalastuksen aloitin uudelleen tänä kesänä ja en niinkään kalasta saalistaakseni vaan kalastaakseni. Sillä kalastus ei ole mielestäni tiedettä vaan taidetta ja osa luonnonläheistä elämänarvopohjaa.
 
Pääasiassa harrastan kalastamista itsekseni uistellen ja heitellen, minulle on ihan sama tuleeko uistimeen hauki, ahven vai kuha.
Lisäksi olen tänä kesänä huvikseni nakerrellut pari katiskaa.

Yksikseen kalastelun lisäksi tulee silloin tällöin järvelle mentyä soutelemaan yhdessä alueelle tulevien leiriytyjien kanssa uistelun merkeissä.


jk.
Tämän sivuston löysin googlettamalla "kalakalenteri". Sivusto vaikuttaa näin alkutuntumalta hyvältä ja HYVIN HOIDETULTA. Tämänkaltaisia "keskustelu-foorumeita" netti on tulvillaan mutta useimmiten ne tuppaa olemaan epäasiallisia ja melko sekavia.
Tämän sivuston ylläpidolle pisteitä tosi paljon.
« Viimeksi muokattu: 19.09.08 - klo:00:59 kirjoittanut pu »
eppik
*
PoissaProfiili
« Vastaus #46 : 19.09.08 - klo:09:51 »

Olen Kari ja asustelen täällä Kemissä perheeseeni kuuluu tällä hetkellä 3lasta(8v.6v.ja 2v)2tyttöä ja 1jätkä ja vaimo.Kalastelen pääasiassa vain ja ainoastaan pervovermeillä joka on nasta hommaa,verrattuna johonki onkimiseen jossa liero molemmissa päissä Hymyilee leveästi.No tulee sitä itsekki lieroiltua nuissa seuran kalastus kilpailuissa.Kalastus alueena on tämä Kemi,Tornio ja Tervola(josta löytyy makeita pikku jokia,joissa on isohkoaki harjusta.Tulee tuolla Muoniossaki käytyä jonkin verran.Perhoja tulee tietty sidottua mukavammalta tuntuu ku saa omalla perholla kalan ku kaupan perholla.Ai nii meinasi unohtua kuuluu vielä yksi jäsen perh."lehmä"eli tommonen NÖFFI-koira.
Kartsa61
*
PoissaProfiili
« Vastaus #47 : 11.10.08 - klo:12:09 »

ölen -61 syntynyt äijänköriläs, kalastanut 4-vuotiaasta asti Virnistää
Ensin alkuun Hämeessä, Vanajalla, Mallasvedellä, Näsijärvellä ja Rutajärvellä, lisäksi tuli tehtyä täsmäiskuja Ahvenanmaalle ja Turun saaristoon Järkyttynyt
Viimeiset 20 vuotta olen kalastellut Etelä-Suomessa merellä välillä Virolahti-Kustavi Virnistää
Harrastan jigausta,vetouistelua ja pilkintää Pyörittää silmiään
Pilkinnästä erityisesti tasaripilkintää ja värikoukkupilkintää Pyörittää silmiään
Calassa
*
Poissa


Profiili
« Vastaus #48 : 08.11.08 - klo:14:08 »

Jaa, että tällänenkin "topikki?"

 Olen samaa ikäluokkaa stento-z:n ja Oppipojan kanssa. Taisi tuolla olla joku muukin yli 50-kymppinen. Tosin vielä työelämässä mukana joitakin vuosia.

   Pikkupojasta asti olen ollut kilahtaneena kalastukseen.Into on aina ollut älyä suurempi ja pikkupoikana pilkit ja onget väsättiin itse , kun ei ollut "reikäkonetta", niin kirveellä kilkutettiin metriseen jäähänkin pilkkiavanto. Siinä piti olla alotuskehä reilusti yli kirveen mittainen, että sai montun aikaiseksi ja sitten pohjaan  aukkoa sen, minkä ehti ennenkuin monttu täyttyi vedestä. Eli kalahullu jo syntymästäni.
    Nykyisin keskityn enempi viihtymään ja nautiskelemaan kalastuksesta. Saalista tulee, jos tulee. Se ei ole pää-asia.
   
   Mielenkiintoni kalastuksessa on tänäpäivänä keskittynyt perhojen uittoon ja talvisin tasureiden esittelyyn kalakannalle.
  Omasta mielestäni olen noilla tasureilla puljannut niin pitkään, että saattaisi olla hieman kokemukseen perustuvaa luuloa jaettavaksikin.
   
ollimaha
*****
PoissaProfiili
« Vastaus #49 : 10.11.08 - klo:01:04 »

Huomasinpa juuri etten tänne ole kirjoitellut vielä.

Elikkä mun nimeni on siis Olli, nuori toisen vuoden lukiolainen. Varhaisnuoruuteni muutamat vuodet asuin Porissa, kunnes muutin Noormarkkuun, jossa olen asunut ihan päiväkotiajoista saakka. Ikää mulla siis on 17 vuotta, pituus 183 senttiä ja paino 80 kiloa. Pituus-paino suhteesta huolimatta hoikka poika.

Kalastuksen olen aloittanut jo pikkupoikana, isän kanssa käytiin ahlaisten saaristossa kalastamassa, lähinnä vetouistelemassa, ja aamuisin mato-onkimassa paisti-ahvenia. Talvisin käytiin ahkerasti myös affenapilkillä. Into kalastukseen kasvoi koko ajan, ja nyt ollaan jo tässä pisteessä.

Harrastan lähes kaikkia kalastuksen muotoja, mihin tällä hetkellä on mahdollisuus, paitsi pyydyskalastus. Alaani ovat normaali heittokalastus, jerkkikalastus, vetouistelu ja perhokalastus. Kalastan ympäri satakuntaa, kuten Pomarkussa, Merikarvialla, Noormarkussa, Ahlaisissa ja Kellahdella. Kohteina ovat joet, järvet, metsälammet ja merialueet (ahlaisten saaristot).

Muut harrastukseni ovat metsästys, joka on samalla viivalla kalastuksen kanssa, tietokone, ja rumpujen soitto. Kattiloita olen hakannut 8 vuotta.

Tulevaisuudessa minut löytää joko armeijan leivistä ilmavoimien palkkalaisena, Finnairin puikoista, tai Poliisikoulusta.

IRC-Galleriasta minut löytää nimellä ollimaha.

Elikkä tämmöstä.

« Viimeksi muokattu: 25.01.09 - klo:15:37 kirjoittanut ollimaha »

jaskat
*
PoissaProfiili
« Vastaus #50 : 18.11.08 - klo:11:40 »

Terve!
Tänään löysin sattumalta tämän sivun.Onpas hyvä foorumi.
Olen 53v mies Espoosta.Kalastusta harrastanut jo varmaan
reilut parikymmentä vuotta.Olen käynyt kalassa 8 kaverin
kanssa vähän joka puolella pari kertaa vuodessa.Ensi
vuonna suuntautuu Inarinjärvelle viikoksi.
Lisäksi harrastan.RC-Polttiskoptereita.
atter
***
PoissaProfiili
« Vastaus #51 : 06.12.08 - klo:10:07 »

Olen 12v poika ja kalastan lappeenrannan ja savitaipaleen seuduilla (saimaa).
Reissuja tulee kesälomalla tehtyä milloin mihinkin.Kalastusmuotoihin kuuluu perhokalastus, heittokalastus ja satunnainen pilkkiminen.Aloittelen myös perhonsidontaa.Kalastuksen lisäksi pelaan koripalloa.

AR
jutsi
*
PoissaProfiili
« Vastaus #52 : 10.12.08 - klo:21:07 »

Oon 17-vuotias pojankloppi Merijärveltä. Kalastusta oon harrastanu noin 6 vuotta ja nykyään se on paremminki elämäntapa kuin harrastus. Kalastustavat heittokalastus, pilkintä ja vetouistelu(soutaen). Enimmäkseen kalastan pyhäjoessa ja lahdenlammella mutta joskus tulee käytyä muuallakin.(kylmäluomanjärvi, jaurakkajärvi..)
Siinäpä tärkeimmät  Hymyilee
jutsi
*
PoissaProfiili
« Vastaus #53 : 10.12.08 - klo:21:14 »

Nimi:Timo Nahkala
Ikä:29
Asuinpaikka:Oulainen

Kalastus:Tällähetkellä pilkkiminen on se ykkösjuttu, kesällä onginta, perhokalastus ja hauen härnääminen. Enimmäkseen tulee kalasteltua näissä Oulaisten vesistöissä(pyhäjoki, piipsjärvi, jne.). Joka vuosi tulee käytyä ainakin Taivalkoskella Iijoella, Kostonjoella, Kylmänluomanjärvellä(ei se leirintäalueen järvi)ja muutamissa muissa paikoissa muutamia kertoja, sekä Rovaniemellä Ounasjoella. Lisäksi joitain satunnaisia reissuja esim. Kuusinkijoelle, Hossaan,   Simojoelle, jne.

Minkään alan ekspertti en ole, mutta onki, pilkki, virveli ja perhosetti on kaikki omaan makuun sopivia, mielialasta riippuen. Toisinaan tulee myös verkoilla siikaa ja muikkua.

Tulevaisuus: Tarkoituksena aloittaa kilpapilkintä ja onginta uudestaan junnuvuosien jälkeen. Aion myös joskus saada sellaisen kalan, jonka kehtaa ilmoittaa parhaaksi saaliikseen  Virnistää

Kireitä siimoja kaikille!

Mitä kalaa oot saanu tuolta kylmäluomanjärveltä vai ootko saanu mitään? Huh Käytiin tuossa syksyllä VIIKKO kalastamassa ko. järvellä ja ei saatu YHTÄÄN AINUTTA kalaa! Surullinen Niin no verkoilla tietysti muikkua mutta uistimella ei saatu mitään vaikka tarjottiin ainaki sadanlaista uistinta heittäen ja vetäen. Ja taimenen ois pitäny olla tuollon hyvällä syönnillä.  Järkyttynyt
tompson82
**
PoissaProfiili
« Vastaus #54 : 10.12.08 - klo:21:22 »

Olen Tommi, 26 vuotias rakennusmies valkealasta. Kalassa tuli käytyä pikku poikana kovasti isän ja vaarin kanssa mutta tuossa 14 vuoden ikäisenä kalastus jäi kokonaan, ja tänä kesänä löysin vanhan harrastuksen uudestaan. Kalastusmuotoina heittokalastus ja vetouistelu soutamalla. Ensi keväänä olisi tarkoitus opetella myös perhokalastus. Sidonnan opiskelu on jo aloitettu ja tavoite olisikin saada eka "perhokala" omatekemällä perholla.

*SHIMANO*
poooR
*
PoissaProfiili
« Vastaus #55 : 25.01.09 - klo:12:32 »

On hypättävä nyt näihin piireihin:

Olen Roope 16v enskuussa ja kalastan yleensä heitto/vetouistellen ja talvella isompaa haen pilkillä (täky ja tasari). Olen palokasta (entisen Jyväskylän mlk alueella) ja täällä on pari järvee tossa ihan jälellä mut ei hirmusia jurmuja kuitenkaa löydy, joten 1-3 kiloset kuhat tähtäimessä Hymyilee
Täällä ei hirveesti pilkillä ainakaa oo tullu joten uuraisille lähen usein, kesällä uuraisille "mörköä" metsästämää Hymyilee leveästi

-Roope kuittaa.

Kalalle vai iltapalalle?
enska
Vieras
« Vastaus #56 : 25.01.09 - klo:15:13 »

Olen 56-vuotias konemestari Keski-Suomesta ja kalastelen lähinnä uistelemalla, mutta myös perhokalastus on kuvioissa mukana.
k.s.k
*
Poissa


Profiili
« Vastaus #57 : 25.01.09 - klo:22:52 »

olen 29 vuotias kalastava muusikko/soitinrakentaja savosta. jotkut on haukkuneet myös kylähulluksi.
kalastuksen lisäksi kulutan aikaani moottoripyöräilyn sekä ilmailun parissa. yksi kone on jo olemassa ja 3 lentokoneprojektia on tekeillä. soittelen parissa bändissä ja teen äänitteitä omassa pikku-studiossa. teen sähkökitaroita ja bassoja. näin talviaikaan tulee väkerrettyä vaappuja kesäksi.
joskus maalailen öljyväreillä tai spray-tekniikalla erinäköisiä kuvia.
kiinnostuksen aiheisiin voi lisätä myös aikidon.
ässätommi
*
PoissaProfiili
« Vastaus #58 : 28.01.09 - klo:19:03 »

Olen 37 vuotta ja paljasjalkainen Oululainen. Vaappujakin on tullut tehtyä välillä työksi välillä muuten vaan. Kalastan ympäri suomea mihin vetouistelu kisat sattuvat viemään. Harrastan metsästystä, raskaan metallin kuuntelua ja veneiden modifiointia.
hartsa79
****
PoissaProfiili WWW
« Vastaus #59 : 28.01.09 - klo:19:46 »

Mulla näköjään tänne vielä kirjoittelematta.
Eli:

Pieksämäeltä olen ja ikää mittarissa kohta 30. Työskentelen lastenkodissa ohjaajana, ja opiskelen sosionomi/diakoni tutkintoa. Työ ja opiskelu vie alle 80 tuntia viikossa Pyörittää silmiään. Perhettä on tyttö, kohta 4v ja emäntä.

Kalastelusta vetouistelu on tällä hetkellä se kovin juttu. Suurin osa vapaa-ajasta menee sen ympärillä. Vetouistelua olen aktiivisesti harrastanut nyt n.14vuotta. Kaikki muukin kalastus kiinnostaa joissain määrin, pilkillä tulee ajan salliessa käytyä, ja verkkoja olen sillointällöin pauloitellut. Kaikenkaikkiaan olen kalahommissa pyörinyt ehkä 28vuotta.

Muuten harrastuksena on metsästys. Koirien kanssa touhuilu antaa siihen oman viehätyksensä. Tällä hetkellä häntää kotona heiluttaa 2 beaglea. Lintureissun olen pyrkinyt tekemään kerran vuodessa kainuuseen, ja majavajahtejakin on joitain järjestetty. 

Musiikki on myös lähellä huonosti toimivaa sydäntä, mutta siihen ei viimeaikoina ole juuri aikaa riittänyt Itkee.

Hartsa79
Tuokee astioo, nyt sitä tulloo!!
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 16   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC