Sivuja: [1]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Ks.Comin haku uusiksi

(Luettu 2048 kertaa)
EniZei
Ylläpito
***
PoissaProfiili
« : 23.01.08 - klo:11:46 »

Ks.comin haku on laitettu kokonaan uusiksi. Edellinen toimi huonosti ja sivut ei indeksoituneet kunnolla tietokantaan. Nyt tietokantaan tallennetaan kaikki julkiset sivut ja haun indeksi päivitetään kerran päivässä. Lisäksi hakua voi rajata videoihin, kuviin, kaloihin, kalapaikkoihin tai uistimiin.

Samalla uistimiin on laitettu kommentointi- ja arvostelumahdollisuus, miten ne toimivat eri kalalajeille. Uistimiin lisätään tarkempaa sisältöä myöhemmin. Kommentteja ja muutosehdotuksia uudistuksista?
stento-z
****
PoissaProfiili
« Vastaus #1 : 23.01.08 - klo:23:09 »

Samaa mieltä on hienoa että hoitelette tätä foorumia aika hyvin Virnistää
Kalamies83
*
Poissa


Profiili
« Vastaus #2 : 25.01.08 - klo:12:08 »

Loisto juttu tuo viehearviointi. Ei se tietysti mikään uusi juttu ole, on niitä tullu arvosteltua aiemminkin.. Mutta kieltämättä tässä on se itu että täällä on aika kattavasti nuita vieheitä. Ainakaan  vielä en ole löytänyt kun yhden tai kaksi viehettä mitä siellä ei ollut mitä itellä oli. Lisäsin ne joten nekin on nyt siellä.. Sitten kun tuonne tulee tarpeeks arviointeja niin sillonhan tuotsa sais hyvin vinkkejä mitä vieheitä kannattaa ostaa. Miten onko tuosta tarkotus tehdä joku kooste sivu missä näkyy suoraan mitkä vieheet on arvosteltu esim. parhaiks haukivieheiks? Sellanen vois olla fiksu. Ne perusvieheet nyt tietysti tietää (mepsin lipat, kuusamon proffat, betelotot yms..), mutta saattais saada vinkkejä jostain harvinaisemmista joista ei niin kuule. Tai joku sellanen mistä näkis suoraan missä päin mikäkin viehe toimii.
« Viimeksi muokattu: 25.01.08 - klo:12:30 kirjoittanut Kalamies83 »
TuMi
Ylläpito
***
PoissaProfiili WWW
« Vastaus #3 : 30.01.08 - klo:23:06 »

Se on ehdottomasti yksi tuon viehearvioinnin vahvuus, että sieltä nousee myös hieman tuntemattomampiakin vieheitä esille. Ja tuohon mikä missäkin toimii vois kommentoida sen verran, että tuotakin on pohdittu jo alustavasti, mutta sitä tuskin tullaan toteuttamaan ainakaan ihan lähiaikoina. Mutta pidetään mielessä.
Sivuja: [1]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC