Rieska, - Vuokramökki Hämeenlinna

Rieska, 135 m²

11 + 9 henkeä
Hämeenlinna
Mökin vuokraaja: LomarengasRieskan kämppä on v. 1951 rakennettu entinen savottakämppä. Kämpän keittö on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin, mutta majoitushuoneet ovat vielä vanhaan tyyliin kerrossänkyineen. Rieskan suoreunainen lampi sijaitsee n. 200 m:n päässä, mutta se ei sovellu uimiseen. Yleiselle, hyvälle uimapaikalle on matkaa vajaa 3 km. Ruokailu-/oleskeluhuoneessa takka, pöytäryhmä, televisio ja levitettävä vuodesohva. WC/suihku. MH1: 2 kerrossänkyä, MH2: kerrossänky ja levitettävä vuodesohva, MH3: kaksi kerrossänkyä ja levitettävä vuodesohva, MH4: kaksi kerrossänkyä ja levitettävä vuodesohva, pöytäryhmä. Kämpän pihassa on kaivo (josta vesi tulee vesijohtoa pitkin kämppään), tulipaikka sekä puilla lämmitettävä pihasauna (uusittu sisätiloista 2015).

Varustus

Sähkövalo, sähköhella, puu-uuni, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, wc, mikroaaltouuni, tv, astianpesukone

Vuokran hinta

Hinta 999 € viikko, Viikonloppu 333 - 706 € Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi ajankohdalle.
Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan.

Varaa mökki tästä »

Mökkivuokraus

Lomarengas

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Hämeenlinna mökit »
Näytä kaikki Kanta-Häme mökit »
Näytä kaikki Rieska, vuokramökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: Rieska