Kivelä, - Vuokramökki Kuusamo

Kivelä, 84 m²

7 + 2 henkeä
Kuusamo
Mökin vuokraaja: LomarengasKuusamosta 16 km etelään, Kuusamojärvi 40 m, matala, kova, hiekkapohja, oma vene. Lamelihirsimökki 1993, keittiö, olohuone, alhaalla kaksi makuuhuonetta, toinen huone parisängyllä ja toisessa huoneessa yksi sänky, yläkerrassa/parvella on sänkyjä neljälle ja tarvittaessa kaksi lisävuodetta. Pesuhuone ja puulämmitteinen sauna. Mökin pihassa on kesäkeittiö. Mökin pihaan on valmistunut savusauna syksyllä 2013, jota voi vuokrata hintaan 135e/lämmityskerta. Tiedustelut ja varaukset hyvissä ajoin ennen majoitusvarauksen alkamista Rukan Lomapalvelusta 020 7751 400.

Varustus

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, wc, mikroaaltouuni, tv, radio, astianpesukone, pyykinpesukone, grillikota

Etäisyydet

Helsinki 830 km, bussipysäkki 16 km, moottorikelkkareitti 500 m, ravintola 16 km, kauppa 16 km, naapuri 70 m, kylpylä 18 km, hiihtobussi 16 km, hiihtolatu 500 m, hiihtohissi 40 km

Vuokran hinta

Hinta 565 - 742 € viikko, Viikonloppu 161 - 212 € Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi ajankohdalle.
Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan.

Varaa mökki tästä »

Mökkivuokraus

Lomarengas

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Kuusamo mökit »
Näytä kaikki Pohjois-Pohjanmaa mökit »
Näytä kaikki Kivelä, vuokramökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
23.03.2014SopuliErittäin hyvätasoinen mökki ja asuinsija sellaiselle, joka haluaa pitkän ulkoilupäivän jälkeen varusteet kuivaksi ja lämpimän saunan. Eli oikea puukiuas ja muuten kaikki sähköiset mukavuudet. Pilkillä käytiin kuusamojärvellä (mökin lähijärvi), mutta kalaa ei tullut nimeksikään. Seurattiin nuotanvetoa ja saaliin ylösottoa. Kuulemma harvoin pilkitään silläpaikkaa ja nuottakin oli melko tyhjä. Eli hyvä mökki, jonka pihasta voi lähteä kalaan muille järville. Seitsemän mahtui mainiosti ja vielä muutamalle ois ollu tilaa.
Tagit: Kivelä