Sauvo, Karuna, Kotkanpesä - Vuokramökki Sauvo

Sauvo, Karuna, Kotkanpesä

2 + 2 henkeä,
27 m²
Sauvo
Mökin vuokraaja: LomarengasTurusta 60 km etelään, Saaristomeri/Peimari (leveys 2 km) yhteisranta 350 m, matalaa ja syvää sora- ja savipohjaa, iso laituri, vaneenlaskuramppi, oma soutuvene.

Hirsimökki 1978, tupakeittiö vuodesohva (takka), matala parvitila (sopii vain nukkumiseen) patjoja, löylyhuone (puukiuas ja kiuassäiliö), kuisti ja mökin edustalla patio jossa terassikalusteet, ulkokäymälä. Mökki soveltuu parhaiten pariskunnille tai pienelle perheelle. Mökissä on ilmalämpöpumppu. Itse mökissä ei ole suihkua, vaan suihku on käytettävissä erillisessä rantasaunassa.

Erillinen rantasauna, joka yhteiskäytössä 2:n muun vuokramökin kanssa. Rantasauna kuuluu kohteen vuokrahintaan, mutta saunavuorot varattava, sauna lämmitetään itse. Yleensä saunalla ei ole suurta ruuhkaa, mutta huomioitava että muut alueen vuokralaiset saattavat käyttää rantaa ja laituria esim. veneenlaskuun tai onkimiseen.
Rannassa on myös yhteiskäytössä oleva puku-/säilytysvarasto, joka on laiturissa kiinni.

Varustus

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi, sähkölämmitys, avotakka, kylmä ja lämmin vesijohto, ulkokäymälä, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, siirrettävä ulkogrilli

Etäisyydet

Helsinki 170 km, rautatieasema 55 km, bussipysäkki 20 km, ravintola 20 km, kauppa 20 km, naapuri 150 m Pieni hirsimökki kallioisella ja metsäisellä tontilla omassa rauhassaan, yhteiseen rantaan matkaa tietä pitkin n. 350 m. Uimaan pääsee parhaiten laiturilta, matala rantaosa hiekoitettu.

Peimari on kuuluisa hyvästä kuhakannastaan sekä sen ruovikkorannat isoista hauistaan. Saunarannasta lasketaan uisteluveneet omistajan traktorilla. Omistajalta vuokrattavissa myös veneitä (Terhi 440+4hv, Terhi Nordic+8hv, Terhi pulpettivene+20hv perämoottori, veneet vuokrataan ainoastaan merenkulkutaitoisille), varmista veneiden varaustilanne hyvissä ajoin. Myös opastettuja vene- ja kalaretkiä saaristoon kipparin kanssa (max. 6 hlö). Myös pitopalvelua saatavissa.

Taalintehdas 55 km, Kasnäs (mm. Sinisimpukan luontokeskus, kylpylä, meriretkiä Bengtskärin majakkasaarelle sekä Rosalan viikinkikylään) 65 km, Meri-Teijo Ski ja Golf 55 km,Turku ja Naant

Vuokran hinta

Viikko 495 - 765 €
Viikonloppu alk. 220 €
Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan.

Varaa mökki tästä »

Mökkivuokraus

Lomarengas

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Sauvo mökit »
Näytä kaikki Varsinais-Suomi mökit »
Näytä kaikki Sauvo, vuokramökit »
Näytä kaikki Karuna, vuokramökit »
Näytä kaikki Kotkanpesä vuokramökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: Sauvo Karuna Kotkanpesä