Kalastus - Band of Brothers Pyhäjärvellä 29.06-01.07.2007

Band of Brothers Pyhäjärvellä

Pitkästä aikaa päästiin taas koko porukalla kalastelemaan mökkijärvelle Pyhäjärvelle (Pyhäsalmi). Reissun olosuhteet olivat jokseenkin kunnossa, heikohko tuuli rikkoi vedenpinnan sopivasti ettei ihan tyyni ollut, vesi oli vieläkin aika viileää (13 lowrance-astetta) ja kalojakin oli liikkeellä jonkin verran.

Kalastus oli pääosin vetouistelua, mutta aina sopivissa väleissä jäimme heittelemään jollekin hyvännäköiselle karikolle tai kaislikon viereen. Mahdollisuudet suureenkin haukeen olivat olemassa, koska tutkan mukaan kalat näkyivät oleilevan pääasiassa välivedessä syvänteiden päällä ja rinteissä. Syvännevaapuilla kalaa yritettiin, mutta mitään mainittavampaa emme kuitenkaan saaneet. Viikonlopun aikana saimme vain n. 15 haukea ja muutamia ahvenia. Kaloista yhtäkään emme edes punninneet, koska kalojen koko oli sen verran pientä.

Reissuun aiheutti ylimääräistä painetta mukana ollut videokamera, jolla otettiinkin nauhalle erinäisiä toilailuja. Ehkä kalat aavistivatkin jotain sen suuntaista, eivätkä halunneet videolle.. Mene ja tiedä, mutta kokonaisuutena reissu oli kyllä erittäin onnistunut, vaikka suurempaa kalaa ei tullutkaan. Positiivisena puolena jäi mieleen myös se, että kesän alussa hankkimani uudet vaaput rupeaa osoittautumaan ottipeleiksi.Luettu 165 kertaa

Reissussa mukana

Jata, pale, Kaliumi

Piilota kommentit

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Kaloja ei löytynyt