Kalastus - Kauden päättäjäiset Nauvossa 01-04.11.2007

Kauden päättäjäiset Nauvossa

Kalahaukkojen kauden paketointi Nauvossa. Vakioporukan lisäksi reissussa on vierailevana tähtenä Samu, Forssan lahja Kalahaukkojen reissuun.
Reissuraportti:

1.11.

Torstaipäivän aikana suurin osa porukasta saapui mökille.
Pimeys koitti niin aikaisin, ettei merelle enää ehditty ja tuulikin oli niin kova, ettei sinne olisi päästykkään kelin puolesta

2.11

Perjantaina, hyvin valvotun yön jälkeen,8 aikaan aamulla syötiin ja lähdettiin kokeilemaan merelle kalaan, mutta kun merelle ei juuri asiaa ollut tuulen takia (20m/s) päätettiin lähteä mieluummin lossirantaan.
Huomattiin että yhdestä venetrailerista oli rengas tyhjänä ja osa porukkaa lähti sitä paikkauttamaan Nauvon keskustaan. Muu porukka lähti lossirantaan litkaamaan silakkaa ja ahventa.
Aluksi silakkaa lähti tulemaan ihan kivasti ja nopeasti ämpäri alkoikin tulemaan täyteen.
Pete kiskaisi komean kampelan, joka oli peräpäästä kiinni.
Kun silakan tulo alkoi hidastumaan, niin Jambba päätti heittää veteen pari ahvenmatolitkaaa. Ensimmäisellä nostolla nousikin heti kolme ahventa. Ahventa tuli siinä sitten jonkinn moinen kasa.
Päivän saalis oli noin 10 kiloa silakkaa ja joitain kymmeniä ahvenia.
Illalla perattiin kalat ja samoihin aikoihin loput porukasta saapui mökille.
Eki sitten meni suolaamaan kalat, ja suolasikin oikein kunnolla, niin jano oli kova iltayöstä.

3.11

Aamulla kun päivä valkeni 8 aikaan lähettiin merelle ja tuulikin oli suotuisa. Vettä tosin satoi oikein ylhäältä alas asti, mutta Tompan kipparoima venekunta kastui vähän vähemmän kuin muut, kiitos ht katteen.
Kaitsu avasi kalasaaliin simpulla....ja siihen se sitten jäikin, kalaa ei tullut muutamaa simppua lukuunottamatta yhtään vaikka 3 venekunnan ja 9 hengen voimin yritimmekin oikein tosissaan.Hannun venekunta sai yhden tuntuman haukeen mutta Ekin venekunnalla oli vähän hiljaisempaa. Tompan venekunta lähti lossirantaan ja Hannun venekunta lähti kokeilemaan taimenta.
Taimenta ei tullut, mutta onneksi lossirannasta saatiin ämpärillinen silakkaa niin pysyttiin kalan maussa.
Tällä kertaa Ekiä ei päästetty lähellekkään kaloja ja illalla oli loistavan makuisia silakoita, kun kokkien kuningas Pete pääsi vauhtiin. Illalla Eki jakoi vielä palkinnot kauden aikana ansioituneille jäsenille, onnea vielä kaikille voittajille!

4.11

Nostettiin veneet ylös ja osa porukasta lähti kotia kohti ja osa lähti vielä kokeilemaan silakkaa lossirannasta. Kalaa tuli selvästi vähemmän kuin edellispäivinä, mutta kotiin tuomisia saatiin pienten pakastepussien lisäksi jotka oli edellisten päivien saalista pistetty pakkaseen. Lossikuskilla oli huono päivä ja häneltä meni hermot kun litkailtiin rannassa ja torvi soi hetken aikaa kovaa. Hän jostain syystä päätti valita rantautumiseen aina sen laiturin jossa litkasimme. Päätettiin lähteä valosan aikaan kotia kohti,hermostuttamasta lossikuskia.

Luettu 211 kertaa

Reissussa mukana

Jambba, Paavo, Kaitsu, Hannu, Pete, Tomppa, Eki, harri

Piilota kommentit

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
11.12.2007kalamies100aika herkkäkermoinen lossimies hahahhahahah
Kaloja ei löytynyt