Sivuja: 1 2 [3]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Haavit

(Luettu 58220 kertaa)
Evarimies
**
PoissaProfiili
« Vastaus #30 : 17.03.16 - klo:17:45 »

Joku Patriotin halppishaavi, ostan kyllä kesäks uuden.
Buick-T
*
PoissaProfiili
« Vastaus #31 : 02.08.16 - klo:16:45 »

Itselläni on ollut pari kautta käytössä Savage Gearin kumihavaksellinen XL-haavi. Pahaa sanottavaa en keksi. Aluksi pelkäsin kuinka kestää kun on kokoontaittuva, mutta hyvin on kestänyt. Kun oman neli-puolikkaan nostin veneeseen pidin vain kummastakin vanteenreunasta kiinni nivelten kohdalta, samoin kuin kaikkien muidenkin vähän isompien haukien kanssa. Tietysti yhtenäinen haavi olisi aina kestävin mahdollinen, tätä vaan paljon helpompi viedä autossa.

Kumihavaksesta on helppo irroitella koukut, mikä helpottaa etenkin vaappujen kanssa. Havaksessa ei myöskään ole solmuja mikä auttaa erittäin paljon. Joskus tosin koukut eksyvät niihin ainoisiin punoslankoihin, mutta pienempi paha silti.

Ja mikä parasta ei vahinkoita kalaa (ainakaan teoriassa niin paljon). Itseäni henkilökohtaisesti hirvittää ainakin nuo monofiilia muistuttavasta rautalangasta kyhätyt haavit...
jaakkima
*
PoissaProfiili
« Vastaus #32 : 02.08.16 - klo:19:49 »

Onko muilla kokemuksia kokoontaitettavista kumihavas haaveista?
Olisi haavin osto edessä.
rantarosvo
***
PoissaProfiili
« Vastaus #33 : 22.08.16 - klo:17:14 »

Onko muilla kokemuksia kokoontaitettavista kumihavas haaveista?
Olisi haavin osto edessä.

Itellä myös Savage Gearin moinen ja ei mitään pahaa sanottavaa.. nivelkohdasta on joskus jäänyt havas nivelen väliin ja vähän revennyt/kulunut poikki, mutta tuo kun ei mihinkään purkaannu, niin ei ole haitannut. Tasainen pohja haavissa on mukava lisä.
Tagit: Haavit 
Sivuja: 1 2 [3]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC