Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Kahluuvarusteet

(Luettu 45461 kertaa)
Sopuli
****
PoissaProfiili
« Vastaus #45 : 09.10.12 - klo:17:02 »

Itse hankin keväällä Visionin Kurahousut. Niiden lisäksi ostin visionin Hopperit ja myöhemmin Vision Vector-takin. Kyllä on nautinnollista kävellä jokivarressa nuissa tamineissa, jos verrataan normi saapasmallisiin housuihin, mitä olen tähän mennessä käyttänyt. Kura-housujen taskut edessä ovat erittäin käteviä. Isossa taskussa kulkee kamera ja pienemmissä kalastusluvat ja kännykkä. Sisäpuolen taskussa auton avaimet, että löytyy jos tasku jää auki ja avaimet tippuu. Kahluuhousuissa on henkseleissä kuminauha, eikä sitä halvempaa autonhinausliinaa. Ei ole koskaan liian löysällä, vaan pysyy nätisti paikoillaan. Hinausliina tahtoo olla vaikeasti kiristettävä, kun se luisuu olkapäiltäkin pois yleensä. Neopreenisukat ovat ensimmäisellä käyttökerralla hieman väärän malliset. Ne muotoutuvat kuitenkin nopeasti, eikä vaivaa enään seuraavalla kerralla. Neopreenisukka on niin lämmin, että ei siellä tarvi kesällä edes villasukkia alla, vaikka oltaisiin kylmissä vesissä.

Vector -takista ei ole mitään huonoa sanottavaa. Kerrankin sattui sadesäällä semmonen vaatetus päälle, että ei haittaa vaikka kaatamalla sataa. Kun pitää kahluuhousuja ja kahluutakkia, niin ei pääse mistään kastumaan. Tavallinen sadetakki aiheuttaa hikoilua, mutta kahluutakissa ei ole sitä ongelmaa. Hihansuut saa kiristettyä siten, että jos nopeasti ottaa vedestä tavaraa, niin ei välttämättä vesi pääse takin sisäpuolelle. Takki istuu hyvin päälle, eikä ole edes ruma ulkonäöltään. Isot etutaskut toimii melkein kalapussina. Niskassa oleva haavinkinnityslenkki plussaa. Kyllä suosittelen, jos joku takki pitää valita.

Vision Kura -kahluuhousut noin 220 €. Vision Hopper -kengät noin 60 €. Vision Vector -kahluutakki noin 120 €.

Tunturisopuli
ThC²
****
PoissaProfiili WWW
« Vastaus #46 : 12.11.12 - klo:14:25 »

Jees, kiitoksia Sopulille kattavasta vastauksesta! Täytyypi katsella noita Vissun vermeitä vielä lisää, jos vaikka löytyisi hyviä tarjouksia näin talven kynnyksellä.

Tagit: Kahluuhousut  Kahluukengät 
Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC