Sivuja: [1]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

vapalaukku vaelluksille, 2 vapaa keloineen

(Luettu 9034 kertaa)
pellehermanni
*
PoissaProfiili
« : 04.11.13 - klo:16:52 »

Tehdäämpäs eka postaus tännekin foorumille...

Kuten otsake kertoo, hakusessa olisi tukeva (eli ei taittuva) vapalaukku vaelluskäyttöön.
Tarkoitus tehdä itse kiinnitykset rinkkaan, sivulle. Ja mahdollisuus myös kuljettaa lyhyemmillä reissuilla pelkästään vapalaukkua+reppua.
Suosituksia kevyistä vapalaukuista, joka olisi myös kestävä.
Kun ei oikein sikaa säkissä kehtaa ostaa, ja aina parempi kuulla käyttökokemuksia kalastajilta. Jos semmosia jolta kulta löytys, oisin kiitollinen.
pellehermanni
*
PoissaProfiili
« Vastaus #1 : 04.11.13 - klo:20:25 »

Näköjään ainakaan suomalaisilta sivuilta ei 2 setin pusseja löydy. Siis sellaisia jotka olisi inhimillisen kokoisia rinkan kyljessä kuljetettavia.

Joten taidampa kopasta itte tehä  Iskee silmää Huomenna rautakaupasta sopivaa putkea, ja kankaat & pehmikkeet kelojan/päätyjen kohdille löytyykin edellisten projektien osalta.

Mutta saa toki edelleen ilmotella noista kaupan hyllystä poimittavia tuotoksia kehua.
Pitäähän se varalle jotain olla jos meneekin sormi suuhun tehdessä  Virnistää
nuusk1s
***
PoissaProfiili
« Vastaus #2 : 04.11.13 - klo:20:38 »

Pidemmille reissuille, kuten noille viikon ruotsin reissuille missä kamaa on mukana kuin mustalaisleirillä olen vavat pakannut tuollaiseen pahvihylsyyn joita duunista jää pakkausmuovirullista, yhteen hylsyyn mahtui pusseineen 2-3 vapaa, ja tuo sentin paksu kartonki ei kyllä vahingossa taivu Hymyilee
pellehermanni
*
PoissaProfiili
« Vastaus #3 : 04.11.13 - klo:20:51 »

Ei varmaan taitu joo  Hymyilee leveästi Ite en omassa käytössä kartonkiin/pahviin luota, saattaa kastua ja sit ei oo jämäkkä enää. Mutta jos töistä sais joka reissulle uuden niin kanta olisi toinen.
Arvelin että jokin käytännöllinen kaupallinen sovellutuskin olisi ollut olemassa, mutta saapahan itse taas värkätä Iskee silmää Talven aikaan hyvä tehdä hankintoja/parannuksia varustukseen kun ei oo niin hätä päästä kamojen kanssa mehtään. Joutaa etsimään ja rauhassa tekemään.  Esim. riippumattoihin väsään underquiltit tässä parin viikon sisään, ja ens kuussa tehdään sit laavuvaatteet kaksi maton päälle, ja yksi vielä varalle.
Sivuja: [1]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC