Kalastus keskustelu

Kalastustiimit => Fishing Team Luumäki => Aiheen aloitti: Bodde - 17.07.09 - klo:16:50Otsikko: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 17.07.09 - klo:16:50
Laittakaahan huomiota, havaintoja tai muuta porinaa Kivijärvellä Luumäellä käytyäsi uistelemassa.


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 20.07.09 - klo:19:30
No Tulipahan veneeseen nyt sitten se taimenkin... Tyyni keli ja tihkusade. 5 tuntia vedettiin päivällä, ei muita tärppejä. Itse en valitettavasti päässyt kalaa nostamaan vaan toimin haavin varressa. Kala pääsi jatkamaan vahingoittumatta seikkailujaan kuvan ja mitan jälkeen.


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Gugsta - 22.07.09 - klo:19:13
Käytiin tänää aamulla ukkelin kans uistelemas Ylä-kivijärvellä 4 tuntii..ekaa vapaa kun alettiin laskea veteen ni joha siel joku potki.kala osoittautui ahveneksi joka painoi n.250g,ahven pääsi takaisin kasvamaan..eipä sit vapa enää taipunu :-[


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 27.07.09 - klo:11:28
Eilen illalla Ala-Kivijärven puolella nopea 3 h katsastus. Heti alussa hauen pulikka, minkä jälkeen vedettiin tyhjää. Harvinaisen heikko reissu alapuolella :P


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Gugsta - 29.07.09 - klo:16:31
Eilen aamulla tuli käytyä Ylä-kivijärvellä.Haudanselällä tuli pyörittyä n.4 tuntii ja saaliina 4 Kuhaa n.35-40cm.. >:( Kalat pääsi jatkamaan kasvamista..


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 30.07.09 - klo:21:41
 Ylä-puolella 4 tunnin pyöritys tuotti yhden 30 cm järvilohen. Varmaa tietoa kuinka kauan oli perässä tullut ei ole, koska vavassa oli plaanari, eikä tärppiä edes huomannut, kunnes kelattiin vieheet ylös. Pirteästi kuitenkin jatkoi matkaa..Vesi 22 asteista. Kokeiltiin vähän ristiin rastiin vetäen, jopa tuplavieheelläkin..


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: MikkoL86 - 05.08.09 - klo:11:36
huonoa on ollut syönti viime aikoina. Ilmeisesti kelit vaihtelee liikaa ja kalat liikkuu tutuilta ottipaikoilta muualle. No syksy tulloo.... ;D Viikonloppuna (su) ois tarkotus lähteä uittamaan tavernan/motellin eteen peltiä. Jos vaikka lohna innostuis syömään!


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: MikkoL86 - 09.08.09 - klo:14:17
Juu tulipa käytyä eilen illal nypläämässä kaheksasta puoleen yhteentoista. Oli pakko häippästä kun tuli niin h"tin pimeää! :'(  5 tärppiä joista 4 ylös. 3 kuhaa 38,39 ja 42cm. Jesse,jesse ja hk-varma. Tossa järjestyksessä. Lisäksi aivan kermana kakun päälle j-lohi, tosin hemmetin pieni n.30cm. En edes viitsinyt mitata/kuvata,kun tipahti juuri koukuista irti kun olin nostamassa venhoon ;D Takilalla haudanselältä n.10m syvyydestä räsäsellä väri. sini/valko/puna. Hemmetisti verkkoja ristiinrastiin ja kaikukin näytti kalaa siin 8-10m aika reippaasti, muikkua ilmeisesti kun verkotkin näytti olevan väliveessä. Tulevana Perjantaina sitten uus reissu sinne ja tavernan eteen. Kireitä siimoja! Saa luukuttaa...


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: MikkoL86 - 27.08.09 - klo:23:12
Vetova tänään. Hyvä ilma, aivan tyyntä,aurinko paisteli ja kalojakin kaiussa aivan kiitettävästi.Mutta ei suurempia mainintoja. Tärpit lopussa juuri ennen vehkeiden ylösottoa. Plaani vapaan, jossa syvääjä+pikkuvaappu,pari terävää riuhtaisua pintomisten kohdalla(muikkuja). Takilassa kala, ties kuinka kauan oli ollut,ylös kelattaessa huomasinkin että siima alkaakin löystyä ja joku nousee pintaan venettä kohti n.7 metristä. Pari tempaisua ja kala alkoi viemään sivulle, ja juuri kun vaikutti että nousee pintaan hyppäämään niin koukut irti.Ei tietoa kalojen lajeista, mutta tärpit siitä muikkujen pintomisien alta.... Arvailua ;)


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: MikkoL86 - 22.09.09 - klo:23:56
Lauantaina guugelin kanssa h-selällä, tyhjää....Äijät rannalla sai varmastikkin kaloja kun vetivät nuottaa.. Itse en saanut kun helvetillisen nuhan ja haperon olon (syytä oli varmasti lauantai-illan törpöttelylläkin ;D)


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 01.11.09 - klo:20:34
Kyllä se niin on, että seuraavan kerran meikäläinen nähdään kalassa pilkkivehkeiden kanssa..Riitehän on mut eihä se kestä..PAITSI PILKKIJÄN:: ;D


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 27.04.10 - klo:23:43
No niin..Uusi kalastuskesä alkaa taas olla lähellä..Uusia pyyntikertomuksi, havaintoja ja ajatusten vaihtoa sitten foorumille..Uudet jäsenet myös tervetulleita..


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: kalapaavo - 28.04.10 - klo:13:55
Itse kalastelen kivijärvellä  mutta en haraasta vetouistelua.Ei kyllä kovin kalaisa järvi ainakaan niillä paikoin missä kalastan kylläkin aika pienellä alueella koska olen vasta (syksyllä) 14 ja veljeni 10 ja yleensä kalastetaa soutuveneellä


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: kalapaavo - 28.04.10 - klo:13:58
pääsiäisenä tuli käytyä pilkillä ei kyllä mitään mahtavaa saalista tullut pari ruoka-kalaa ja muutaman kymmentä pikku ahventa.


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 23.06.10 - klo:17:02
Nyt vasta pääsin järvelle asti..Nopeahko kierros muutamalla selällä, tulos yksi ei mittoja täyttävä taimen. Lomalla viimeistään aletaan kunnolla kokeilla..


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 12.08.11 - klo:22:00
No pitkästä aikaa pientä turinaa tänne laitettava...Havaintoja tänä suvena: Uistelijat lisääntyneet aikasemmasta samoin saalis varmuus parantunut. Havaintoja: Varsin suppealla alueella vetäjät pörrää ja suurinosa pyytää syvän päältä. Myös pyydykset lisääntyneet samoin niiden merkintä parantunut.


Otsikko: Vs: Kivijärvellä pyytämässä..
Kirjoitti: Bodde - 14.08.11 - klo:21:21
Pientä kiertelyä taas järvellä. Ahven on ollu ahnaana tässä viime päivinä, 2 n. 500g kävässy veneessä, ja paljon pikkusia...Kuhakin 54cm tarttu mukaan. Paras syönti melko matalasta, noin 5 m vedestä...