Sivuja: [1]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Savage Gear 3D Roach Jerkster

(Luettu 698 kertaa)
fisustaja92
Moderaattori
***
PaikallaProfiili WWW
« : 02.01.20 - klo:19:09 »

Onko kokemuksia tästä jerkistä? Tuli ostettua loppuvuodesta jokunen kappale ja harmikseni en muistanut keritä käydä uittamassa. Painokuulia vekslaamalla sen saa ilmeisesti kulkemaan ihan pinnasta johonkin pariin metriin, mitälie luki myyntipaketissa.

Mutta kenties se isoin kysymys, onko tulppa pysynyt paikallaan? Onneksi pakkauksessa on sentään varatulppa mutta jos löystyy käytössä ja irtoilee kalatätsissä niin ei noista hirveästi iloa mulle ole.

Laitoksesta karannut rantahörhö.
poka
Ylläpito
***
PoissaProfiili
« Vastaus #1 : 02.01.20 - klo:19:21 »

Ei ole kokemusta, mutta ihan fiksun oloinen idea. Jos siitä eka tulppa karkaa, niin liimalla toinen sitten sopivan kuula määrän kans paikalleen.

Ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään, niihin jotka kuuluvat jompaan kumpaan ja niihin jotka eivät kuulu.
fisustaja92
Moderaattori
***
PaikallaProfiili WWW
« Vastaus #2 : 02.01.20 - klo:20:23 »

Niin mäkin ajattelin. Olisi vaan sinällään harmi kun lähinnä tuon ominaisuuden takia päätin ostaa eli painojen vaihtelu tilanteen mukaan. Liimattuna käy vähän vaikeaksi. Ainakin uutena se vaikuttaa ihan pitävältä, täytyy koukulla tms nyppästä tulpassa olevasta lenkistä jotta irtoaa.

 Yksi tuollainen mulle kulkeutui ensin käytettynä ja kyseisen klapin metallikuula oli tummunut. Siitä aloin miettimään löystymistä, tiedä sitten, voi olla muustakin saaneen kosteutta.. Uudet ostin 7€/kpl eli eipä nuo neljä jerkkiä vielä mansikoita maksanut. Jos tulppa pitää niin saattaa nousta aika kovaan rooliin.
poka
Ylläpito
***
PoissaProfiili
« Vastaus #3 : 02.01.20 - klo:23:30 »

Toivottavasti tosiaan toimii, kuten on suunniteltu. Vaikuttaakohan tuo painojen lisääminen uintiin..
Sivuja: [1]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC