Sivuja: [1]   Siirry alas   
  Tulostusversio  

Siistiytynyt Eränkävijät

(Luettu 9603 kertaa)
Vihikangas
*
Poissa


Profiili
« : 18.10.20 - klo:18:44 »

Eränkävijöiden (Yle) uusi tuotantokausi on jo Areenassa. Sekeitä muutoksia on havaittavissa. Enää ei näytetä huvikseen kalastajia vaan kaikki pyydetyt kalat otetaan kiltisti ylös, sanotaan vieläpä korostaen että tästä saadaan hyvä ruokakala.

Hyvä näin, taisi saatu katsojapalaute kolahtaa ohjelman tekijöihin. Aiemminhan ohjdlmassa saaliskaloja surutta kiskottiin vedestä ylös, punnittiin, kuvattiin, retuutettiin kuivalla maalla aikansa kunnes heitettiin takaisin jorpakkoon.

Edellisellä tuotantokaudella vielä esimerkiksi kiljukaula Riikka kalasti kaverinsa kanssa merellä. Oli keksitty päivän ratoksi kalakilpailu: kuka saa suurimman kalan jne.

Hauet tarttuivat uistimiin, kaloja kiskottiin ison huudon saattelemana kohti korkealaitaista venettä, nostettiin ilman haavia ylös, käänneltiin ja mittailtiin, "onpas iso" ja lopuksi naurun saattelemana heitettiin takaisin veteen.

Onneksi ei enää tällaista tarvitse katsella.
poka
Ylläpito
***
PoissaProfiili
« Vastaus #1 : 19.10.20 - klo:12:07 »

Vähän oli mielestäni mennyt tylsäksi koko eränkävijät. Katsoin toki kaikki jaksot läpi, mutta sellainen pliisu kuva jäi. Nyt enempi semmoinen retkeilyohjelma.
Toki mukava, että olivat vahvasti vaelluskalan asialla!

Ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään, niihin jotka kuuluvat jompaan kumpaan ja niihin jotka eivät kuulu.
Vihikangas
*
Poissa


Profiili
« Vastaus #2 : 20.10.20 - klo:10:55 »

Totta kyllä, sarja on menettänyt paljonkin mielenkiintoaan. Etsitään kukkia, haahuillaan päiväkausia karhun jälkien perässä, katsellaan kopista karhuja haaskalla. Se koiralleen jatkuvasti höpöttävä eräjormakaan ei enää jaksa kiinnostaa, enempää kuin se sorsia kyttäävä kiljukaulakaan.

Manu taitaa olla tällä hetkellä sarjan kiinostavin tyyppi. Ennakkoluuloton Pelle Peloton joka lujasti uskoo omien keksintöjensä toimivuuteen. No, kyllähän ne joskus/aika useinkin toimivat...
poka
Ylläpito
***
PoissaProfiili
« Vastaus #3 : 20.10.20 - klo:12:33 »

En tiiä uppoaako se sitten porukkaan paremmin tuommoinen mitään sanomattomampi malli eränkävijöistä.
Ja samat huomiot myös näistä erä henkilöistä..

Kyllä Manun touhuja olisin itsekkin halunnut nähdä enemmän. Sillä on kuitenkin aika poikkeava näkemys vähän kaikkeen asiaan ja innostusta touhuta
Sivuja: [1]   Siirry ylös  
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC