Shad Rap Deep Runner, vaappu

Shad Rap Deep Runner on ehdottomasti suosituimpia Rapala-malleja. Se sopii heittokalastukseen ja vetouisteluun sekä syvällä että lähellä veden pintaa: perusmalli on kelluva syvännevaappu yleiskalastukseen.

Hitaalla, tasaisella kelauksella saat vaapun uimaan heti vedenpinnan alapuolella. Shad Rap Deep Runner on kuitenkin tehokkaimmillaan kun haluat saalistaa syvissä vesissä viihtyvää suurempaa kalaa: kelaa Shad Rap Deep Runner nopeasti 3–4 metrin syvyyteen tai syvänteeseen, jonne et pääse muilla uistimilla.

ValmistajaRapala
MalliShad Rap Deep Runner
ViehetyyppiVaappu

Kotisivu: Rapala - www.rapala.com

Toiminnot

Osta Rapala Shad Rap Deep Runner

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 4,2 (13 ääntä)
Hauki
 4,4 (18 ääntä)
Kuha
 4,8 (16 ääntä)
Lohi
 4,9 (10 ääntä)
Taimen
 4,4 (10 ääntä)
Harjus
 4,7 (9 ääntä)
Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
25.05.2011J-manYksi parhaista heittouistimista. YP:llä nousi vajaaseen tuntiin 3 haukea.
13.07.2011RevontuliTodella hyvä vaappu kuhan uisteluun! Tämän vuoden ottivärit ovat olleet hot tiger ja bleeding hot olive! Oikea ottipeli!
01.09.2012KalaJumalaAppuraa ja kuhaa noussu muikun värisellä ihan kiitettävästi!
03.12.2017Ei tietoaEhkä paras yleisuistin ollut minulla. Haukea tulee todella hyvin, isoin yli 6kg, Ahventa saa hyvin isoin lähes kilon. Ja nyt sitten tänä loppusyksynä huomannut, että kelpaa vielä taimenellekkin! Käytän veturivaappuna taimenelle ja useammin on napannut shadiin kun niin sanottuihin taimen uistimiin (spearhead, hk varma,team esko jne.) Paras Rapala ainakin!
Tagit: Uistimet Uistin Rapala Shad Rap Deep Runner