Glass Fat Rap, vaappu

Glass Fat Rapissä on aggressiivinen, rajusti sukeltava uinti, kantikas uintilista ja pullea, voimakassiluettinen muoto. Tehopakkauksessa on läpinäkyvän rungon sisällä välkehtivä hologrammikalvo sekä upeat värit ja räminäkuula, joka antaa kuuluvan, rytmikkään äänihoukutteen.

Glass Fat Rapin ominta aluetta heittokalastuksessa ovat jyrkät rannat ja vedenalaiset penkat. Nopeasti sukeltavalla vaapulla saa koluttua jyrkänteet tarkkaan, ja pohjanmuotoja on helppo seurailla rytmittämällä kelausta, sillä kelluva Glass Fat Rap nousee pysäytyksissä kohti pintaa. Pohjakosketuksiakaan ei tarvitse pelätä, sillä kantikas uintilista ponnauttaa vaapun ylöspäin sen osuessa kovaan esteeseen. Hetkellinen tauko kelauksessa osuman jälkeen antaa vaapulle mahdollisuuden kohota hieman irti pohjasta ennen houkuttelevan uintiliikkeen jatkumista.

Hologrammikalvo heijastaa valoa voimakkaasti, joten vaappu houkuttelee välkkeellään ja ympäristöön sopeutuvilla väreillään syvässäkin vedessä kalastettaessa, vaikka valoa olisi vähän.

ValmistajaRapala
MalliGlass Fat Rap
ViehetyyppiVaappu

Kotisivu: Rapala - www.rapala.com

Toiminnot

Osta Rapala Glass Fat Rap

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 3,8 (11 ääntä)
Hauki
 4,1 (13 ääntä)
Kuha
 3,7 (11 ääntä)
Lohi
 2,8 (9 ääntä)
Taimen
 3,5 (8 ääntä)
Harjus
 3,0 (8 ääntä)
Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
25.07.2012vehyMiten eroaa perinteisestä fat rapista?
15.10.2012Pro-RapalaAhvenelle.
Tagit: Uistimet Uistin Rapala Glass Fat Rap