Villa Bergholmen - Vuokramökki Kemiö

Villa Bergholmen

8 + 8 henkeä
Kemiö
Mökin vuokraaja: Jukka Siitonen (puh 0400 436477)Huvila kalastukseen, kokouksiin ja vapaa-aikaan

Saaristomeren neljä eri vuoden aikaa antaa loputtomasti mahdollisuuksia uusien kokemusten hankkimiseen. Oli sitten kyseessä vapaa-aika, henkilöstön virkistystilaisuus, kokous tai koulutus.

Bergholmen on ainutlaatuinen saari kohde omassa 4,2 hehtaarin saaressa Kemiön Taalintehtaan edustalla. Edustushuvila Villa Bergholmen ja muine rakennuksineen kauniissa saaristomeren maisemassa mahdollistavat loistavat puitteet järjestää tasokkaita täydenpalvelun kokouksia, juhlia, tapaamisia ja kalastus sekä veneretkiä catering-palveluineen.

Venekuljetus Taalintehtaan satamasta Bergholmenin saareen kestää vain vajaat kymmenen minuuttia. Huvila on varusteltu korkeatasoisesti kaikilla nykyajan mukavuuksilla; Saaressa on mm. käytössä langaton internet-yhteys sekä kännykkäoperaattoreiden 3G-verkot, sekä monipuolinen viihdelaitteisto. Majoituskapasiteetti Villa Bergholmen 8 henkilöä, Metsästys ja vierasmaja 5 henkilöä. Rantasauna 3 henkilöä

Saarikiinteistökokonaisuus sijaitsee maineikkaalla “Kekkosen kulmalla”, jolla aikoinaan Presidentti Urho Kekkonen uitti siimoja Neuvostovieraiden kanssa, ja jonka kalastustoimittaja Arto Kojo on listannut kirjassaan Suomen 100 kalapaikkaa loistavaksi kohteeksi.

Villa Bergholmenin saarikiinteistö mahdollistaa unohtumattomat kalastushetket vaativammallekin vapaa-ajan kalastusryhmälle. Kalastusretken suunnittelussa otetaan huomioon jokaisen ryhmän tarpeet ja tavoitteet; onko retkellä mukana ammattitaitoinen kalastusopas joka vie sinut ja seurueesi parhaille apajille varusteiden ja veneiden kera, vai onko kyseessä omatoiminen retki jossa käytetään omaa kalustoa. Vaihtoehtoisesti omatoimiretki voidaan toteuttaa myös Villa Bergholmenin veneillä ja kalastuvälineillä.

Saarikiinteistön keskeinen sijainta antaa mahdollisuuden kalastuspäivän toteuttamiseen myös ilman että turvaudutaan veneestä kalastamiseen; vapaa-ajan kalastajan on helppo kalastaa Villa Bergholmenin saarikiinteistön rantakallioilta, luodoilta ja laitureilta ilman että koko päivä kuluisi veneessä istumiseen.

Hinnasto
Hinnasto Huhtikuu-Toukokuu vkl 1450€ to-su 1750€ vko 2200€
Kesäkuu-Elokuu vkl 2200€ to-su 2950 vko 3950
Syyskuu- Joulukuu vkl 1450€ to-su 1750€ vko 2200

Lisää infoa/varaukset kohteesta www.villabergholmen.fi

Varaa mökki tästä »

Linkkejä

Näytä kaikki Kemiö mökit »
Näytä kaikki Varsinais-Suomi mökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: