Villa Mustikka - Vuokramökki Hämeenlinna

Villa Mustikka

10 henkeä, 82m²
Hämeenlinna
Mökin vuokraaja: Luxury HolidayVietä lomasi viihtyisässä ja idyllisessä hirsimökissä kauniissa maisemissa Iso-Roineen rannalla. Villa Mustikka majoittaa 4 henkilöä ja tarjoaa lisämajoitusta 6 hengelle. Aktiviteetteja ja luonnonrauhaa.

Asunnon tyyppi: Saapuminen - kello 16.00, luovuttaminen - kello 12.00. Minimivuokraus 1 vrk, mutta juhannuksena ja viikoilla 1 & 2 minimi vuokra-aika on 1 viikko. Vaihtopäivä sovittavissa. Liinavaatteet ja loppusiivous ostettavissa lisähintaan tai vaihtoehtoisesti asiakas voi myös tuoda omat/ tehdä siivouksen itse. Tupakointi kielletty. Tarvittaessa kysy lisätietoja. Ajanvarauskalenteri ei välttämättä ole ajantasalla.
Tyyppi: Mökki
Rakennettu: 2006
Huoneita: 3
Makuuhuoneita: 2
Saapuminen - kello 16.00, luovuttaminen - kello 12.00. Minimivuokraus 1 vrk, mutta juhannuksena ja viikoilla 1 & 2 minimi vuokra-aika on 1 viikko. Vaihtopäivä sovittavissa. Liinavaatteet ja loppusiivous ostettavissa lisähintaan tai vaihtoehtoisesti asiakas voi myös tuoda omat/ tehdä siivouksen itse. Tupakointi kielletty. Tarvittaessa kysy lisätietoja. Ajanvarauskalenteri ei välttämättä ole ajantasalla.

Varustus

TV, Pesukone, Uinti, Suihku, WC, Tupakointi kielletty

Vuokran hinta

Viikko 1330 €

Varaa mökki tästä »

Luksus mökkien vuokraus

Luxury Holiday

Linkkejä

Näytä kaikki Hämeenlinna mökit »
Näytä kaikki Kanta-Häme mökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: