Villa Suviranta - Vuokramökki Hollola

Villa Suviranta

6 henkeä, 190m²
Hollola
Mökin vuokraaja: Luxury HolidayVilla Suviranta tarjoaa hyvän ja rauhallisen lomanviettopaikan kuitenkin sopivan ajomatkan päässä eteläsuomen kaupungeista. Moderni huvila sijaitsee Hollolassa, Lahden vieressä, ison ja kirkasvetisen Tiilijärven rannalla.

Asunnon tyyppi: Huom! Lisää kuvia "Virtuaalikierros" -kohdassa. Huvila majoittaa max 6 + 2 hlö. Hinnat ovat 6 hengelle. Lisähenkilöistä menee lisämaksu 53 ?/hlö/ pe - su tai 27?/ la-su/ hlö tai 107 ?/ hlö/ vko. Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on mökkiä varattaessa sovittu. Teltan tai asuntoauton tai -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on ehdottomasti kielletty. Minimi vuokra-aika on aina 1 vrk (ei yli kuukauden mittaisia vuokrauksia). Vaihtopäivä on sovittavissa. Saapuminen klo 14.00, lähtö klo 12.00. Loppusiivous ja liinavaatteet sisältyvät vuokrahintaan. Ei lemmikkieläimiä. Tupakointi kielletty sekä sisätiloissa että lasitetuilla parvekkeilla. Huvila soveltuu myös juhliin, ollut esim. yli 40 vierasta. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle. Varaaja on velvollinen korvaamaan huvilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle.
Tyyppi: Huvila
Rakennettu: 2007
Makuuhuoneita: 3
Huom! Lisää kuvia "Virtuaalikierros" -kohdassa. Huvila majoittaa max 6 + 2 hlö. Hinnat ovat 6 hengelle. Lisähenkilöistä menee lisämaksu 53 ?/hlö/ pe - su tai 27?/ la-su/ hlö tai 107 ?/ hlö/ vko. Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on mökkiä varattaessa sovittu. Teltan tai asuntoauton tai -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on ehdottomasti kielletty. Minimi vuokra-aika on aina 1 vrk (ei yli kuukauden mittaisia vuokrauksia). Vaihtopäivä on sovittavissa. Saapuminen klo 14.00, lähtö klo 12.00. Loppusiivous ja liinavaatteet sisältyvät vuokrahintaan. Ei lemmikkieläimiä. Tupakointi kielletty sekä sisätiloissa että lasitetuilla parvekkeilla. Huvila soveltuu myös juhliin, ollut esim. yli 40 vierasta. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle. Varaaja on velvollinen korvaamaan huvilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle.

Varustus

Pysäköinti, TV, Pesukone, Internetyhteys, Uinti, Suihku, WC, Tupakointi kielletty

Vuokran hinta

Viikko 1190 €

Varaa mökki tästä »

Luksus mökkien vuokraus

Luxury Holiday

Linkkejä

Näytä kaikki Hollola mökit »
Näytä kaikki Päijät-Häme mökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: