Kantapää C 3 - Vuokramökki Sodankylä

Kantapää C 3

6 henkeä, 43 + 14 loftm²
Sodankylä
Mökin vuokraaja: Luxury HolidaySodankylässä aivan Luoston keskustan palveluiden ääressä sijaitseva siisti kelohonkahuoneisto kuudelle hengelle, josta on lyhyt matka myös (100m) hiihtoladuille ja (500m) Luoston hiihtokeskukseen. Huoneistossa on sähkölämmitys ja varaava takka sekä astianpesukone, pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi tuomassa mukavuutta lomailuun. Alueen loma-asuntojen yhteiskäytössä on grillikota ja suksien huoltohuone.

Asunnon tyyppi: Huoneistoa vuokrataan ainoastaan yksityiskäyttöön, ei yrityksille. Tupakointi ei sallittua. Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mutta niistä tulee kertoa etukäteen. Loppusiivous on 65 ? ja liinavaatteet pedattuina 14 ?/ henkilö. Tulopäivä on lauantai klo 16.00 jälkeen ja lähtöpäivä on lauantaina ennen klo 12.00.
Tyyppi: Omakotitalo
Rakennettu:
Huoneita: 4
Makuuhuoneita: 2
Huoneistoa vuokrataan ainoastaan yksityiskäyttöön, ei yrityksille. Tupakointi ei sallittua. Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mutta niistä tulee kertoa etukäteen. Loppusiivous on 65 ? ja liinavaatteet pedattuina 14 ?/ henkilö. Tulopäivä on lauantai klo 16.00 jälkeen ja lähtöpäivä on lauantaina ennen klo 12.00.

Varustus

Pysäköinti, Lemmikkieläimet sallittuja, TV, Pesukone, Suihku, WC, Tupakointi kielletty

Vuokran hinta

Viikko 469 €

Varaa mökki tästä »

Luksus mökkien vuokraus

Luxury Holiday

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Sodankylä mökit »
Näytä kaikki Lappi mökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: