Aurinkosaaga 2 - Vuokramökki Hyrynsalmi

Aurinkosaaga 2

14 henkeä, 150m²
Hyrynsalmi
Mökin vuokraaja: Luxury HolidayAurinko-Saaga 2 on Ukkohallan matkailukeskuksessa sijaitseva tasokas lomamökki. Lomahuoneisto on osa vuonna 2007 valmistunutta paritaloa, josta on hyvät näköalat rinteisiin ja Syväjärvelle.

Asunnon tyyppi: Vuokrattavissa 1.5. ? 30.9.2014 (huvila on myynnissä). Lisää kuvia virtuaalikierros ?kohdassa! Loma-asunto majoittaa max 10 + 4 hlö:ä. Minimi vuokra-aika on 1 viikko (voi kysyä myös lyhyempää vuokra-aikaa). Vaihtopäivä on lauantai (tai perjantai sovittaessa). Tulo klo 16.00, lähtö klo 12.00. Loppusiivous on pakollinen lisähinnasta. Asiakas voi tuoda omat liinavaatteet tai vuokrata ne lisähinnasta. Ei lemmikkieläimiä. Tupakointi kielletty. Alueella on ravintola + minimarket, mutta varsinainen kauppa Hyrynsalmella n. 16-18 km, samoin bensa-asema ja pankkiautomaatti.
Tyyppi: Paritalo
Rakennettu: 2007
Makuuhuoneita: 5
Vuokrattavissa 1.5. ? 30.9.2014 (huvila on myynnissä). Lisää kuvia virtuaalikierros ?kohdassa! Loma-asunto majoittaa max 10 + 4 hlö:ä. Minimi vuokra-aika on 1 viikko (voi kysyä myös lyhyempää vuokra-aikaa). Vaihtopäivä on lauantai (tai perjantai sovittaessa). Tulo klo 16.00, lähtö klo 12.00. Loppusiivous on pakollinen lisähinnasta. Asiakas voi tuoda omat liinavaatteet tai vuokrata ne lisähinnasta. Ei lemmikkieläimiä. Tupakointi kielletty. Alueella on ravintola + minimarket, mutta varsinainen kauppa Hyrynsalmella n. 16-18 km, samoin bensa-asema ja pankkiautomaatti.

Varustus

Pysäköinti, TV, Pesukone, Internetyhteys, Suihku, WC, Tupakointi kielletty, Soutuvene

Vuokran hinta

Viikko 875 €

Varaa mökki tästä »

Luksus mökkien vuokraus

Luxury Holiday

Linkkejä

Näytä kaikki Hyrynsalmi mökit »
Näytä kaikki Kainuu mökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: