Loma Saimaa - Vuokramökki Savonlinna

Loma Saimaa

6 henkeä, 100m²
Savonlinna
Mökin vuokraaja: Luxury HolidayLoma Saimaa on rakennettu Saimaan rannalle ja se on erittäin hyvin varustettu. Mökki on vuokrattavissa ympärivuoden. Loma Saimaa sijaitsee Savonlinnassa pihlajaveden rannalla ja omaa rantaviivaa on noin 150 m. Mökki on keskellä koskematonta luontoa, (kivet, puut, sammaleet jne.). Ranta on kallioinen ja syvyys rantaviivassa on noin 1-4 metriä. Lapset voivat uida ihanassa hiekkapohjaisessa laguunissa turvallisesti.

Asunnon tyyppi: Loma-asunnon vaihtopäivä on lauantai ja saapuminen kello 16.00 sekä luovuttaminen kello 12.00. Loma-asunto on vuokrattavissa sesonkiaikaan vähintään viikoksi. Muina aikoina loma-asunnon minimivuokrausaika on neljä vuorokautta . Kotieläinten tuomisesta pitää neuvotella vuokranantajan kanssa erikseen.
Tyyppi: Mökki
Rakennettu:
Huoneita: 5
Makuuhuoneita: 3
Loma-asunnon vaihtopäivä on lauantai ja saapuminen kello 16.00 sekä luovuttaminen kello 12.00. Loma-asunto on vuokrattavissa sesonkiaikaan vähintään viikoksi. Muina aikoina loma-asunnon minimivuokrausaika on neljä vuorokautta . Kotieläinten tuomisesta pitää neuvotella vuokranantajan kanssa erikseen.

Varustus

Lemmikkieläimet sallittuja, TV, Pesukone, Internetyhteys, Uinti, Suihku, WC, Soutuvene

Vuokran hinta

Viikko 1610 €

Varaa mökki tästä »

Luksus mökkien vuokraus

Luxury Holiday

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Savonlinna mökit »
Näytä kaikki Etelä-Savo mökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: