Kalastus - Varpajaiset 14-16.03.2008

Varpajaiset

Tuli tosiaan tuota perheenlisäystä niin piti sitten varpajaiset pitää. Ilelle ISO KIITOS mökin lainasta.
Perjantaina saavuttiin Armisveelle valmistautumaan lauantain pilkkikisaan. Sehän tarkotti sitten sitä, että piti laitella pilkkivermeet kisakuntoon ja tietysti juottaa kaikki kilpailijat hirmu humalaan.

Ile ja Samppa juotti toisiaan läpi yön. Ile kaato jokaiseen tyhjään lasiin "puol lasia" ja eihän lasia pöytään lasketa ennen kun se on tyhjä. Perjantai-ilta siis saunottiin ja pelattiin pokeria vaihtelevalla menestyksellä.

Lauantaiaamuna Tumi kerkes ekana jäälle jo heti seittemän jälkeen. Kisa tosin alko vasta kaheksalta ja Ile rankaskin siitä heti heittämällä kalat mehtään. Eihän niitä paljoo ollu ja pieniäki olivat. "Naalin paskaa" kuulemma. =)

No sitten ku kisa alko niin Ile sai idean ajaa autolla paremmille kalavesille ja kun Otto oli selvinpäin niin pääs "poeka" kuskaamaan muita niille kuuluisille "Minkkisen kalavesille" ja nehän tiietään. Tuntia myöhemmin porukka tuli takasi mökille. Eivät olleet etes rantaa löytäneet kiertoajelullaan, mutta Armisvesi tuli kuulema kierrettyä. HYVÄ POJAT!
No iteki sit kykenin jo nousemaan ylös ja jäälle könyämään. Ile ja Samppa oli kahestaan mökkiranna puolella ja Minä, Tumi ja Otto lähettiin vastarannalle ku siellähän ne kalat oli.

Hiukan ennen kymmentä Sami rupes väsähtämään ja lähti mökille nukkumaan. Soitti vielä mulle kahesti ja Tumille kahesti ja kerto, että on menossa nukkumaan. Kolme varttia sitä nukkumaan menoa siellä mökillä tehtiin, kun puheluaikoja katteltiin. =)
Ilekin rupes hyytymään pikku hiljaa ja hipsi mökille 11 pintaan.
Myö jatkettiin sitten kolmestaan siellä vastarannalla ja saatiinhan myö ihan mukavasti kalaa. Tumilla oli välistä kaks kalaa kiinni yhtäaikaa eli syönti oli ihan mukavan puoleista vaikka oliki pientä kalaa. Puol kahen aikaan mentiin mökille antamaan äänimerkkiä (sumutorvi 135db), että kaikki tietää kisan loppuun olevan 30min. No mökin sisällähän se äänimerkki annettiin kun siellähän ne kaikki muut oli.

PILKKIKISAN TULOKSET

1. Sija: Tumi 980g
2. Sija: Mika 440g
3. Sija Otto 270g

Hylätyt:
Keksa (Myöhästy kisasta ja punnituksesta)
Samppa ("lainas" Ilelle särjen)
Ile ("lainas" Sampalta särjen ja myöhästy punnituksesta. 400g olis ollu kalaa jos olis saatu punnittua).

Isoinkala: Särki 100g (Mika)

Kisan jälkeen tietty piti päästä saunaan ja sauna laitettiinki heti tuleen. Lämpiämistä odotellessa pilkittiin laiturin vierestä. Oltiin kaikki ihan sumpussa, että saatiin pulloa kierrätettyä nätisti. Tumi oli vissiin ainoa joka laitto toukan ku sai 4 kiiskee siitä ylös.

Palkintojen jakoa säesti muutaman punnituksesta myöhästyneen kuorsaus ja pullojen kilinä. Osallistumismaksu käytiin noutamassa alkosta ja ne jaettiin sitten palkintoina.
Loppuilta sit syötiin saunottiin ja pelattiin pokeria.

Sunnuntaiaamuna oli niin paljon juomatonta viinaa ja olutta pöydillä, että tais olla raittiusseuran koolla kun ei enempää saatu juotua. Ile, Samppa ja Keksa tekivät varmasti oman osansa, mutta myö muut ei pärjätty vaikka saatiin lauantai-iltana Tommikin avux. Tommi kiri ihan reippaasti juomien kanssa kun Ile kaato taas niitä "puolikkaitaan."

Siinäpä se reissu pääpiirteissään. Pistäkeehän muutkin JyPyläiset teksitä tänne. Seuraavaa reissua odotellessa...

Kiitokset!

Kuvista sen verran, että eka kuva on perjantai-illalta. Saunaa lämmitettiin.
Toinen kuva on launtailta kisan jälkeen siinä laiturin vieressä kun pilkittiin. Oli niin lämmin ettei kehannu haalarissa hikoilla.
Kolmannessa kuvassa on Keksa, Otto ja HAUKI! Verkolla tuli 1780g. Ihan jees!

Lisää kuvia:
http://www.laitiset.kuvat.fi/kuvat/2008/Maaliskuu/15.03.2008+Varpajaiset/

by Mika

Luettu 732 kertaa

Reissussa mukana

Tumi81, T11Mika, Otto81, ilkka81, samzadude

Piilota kommentit

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
23.05.2008T11MikaHyvät oli pilkkikelit. Kenes vuoro se oli järkätä seuraavat varpajaiset? OTTOOO! =)
25.05.2008Otto81No tais napsahtaa mun vastuulle seuraavat varpajaiset.. Jos onni ja tuuri käy ni tarkoituksena ois airsoftaus..
KuvaLajitteleAikaKalaPainoPituusPisteetKalastusmuotoVesistö
Hauki 1,78 kg15.03.2008
14:30
T11Mika
Hauki 1,78 kg - 95p Verkko Hankasalmi,
Armisvesi
Särki 100 g15.03.2008
12:00
T11Mika
Särki 100 g - 81p Pilkintä Hankasalmi,
Armisvesi