Kalastus - JyPy:n Puuhapäivä vol2 16-17.04.2010

JyPy:n Puuhapäivä vol2

JyPy:n PUUHAPÄIVÄ PALTASELLA 17.4.2010 + treenit 16.päiväJanne81 saapui kouvolasta vierailulle jo 15.päivän iltana kuuluisaa puuhapäivää viettämään. ilta käpisteltiin pilkkejä kuntoon ja haettiin 2vrk luvat mieheen lomatriolta.


"VARASLÄHTÖ" 16.4.

16. päivä minä ja janne81 kävimme koittamassa kalan syöntiä ja jäätilannetta. jäät olivat jo rannasta sulaneet, paikoin jo kaksikin metriä, mutta uimarannan
laiturilta pääsimme vaivattomasti jäälle. jään pinta upotti hieman, koska yöpakkasia ei ollut ja keli oli tihkusateinen. huomasimme jo heti aamusta kalan syönnin hiljaisuuden. koko päivä pilkittiin ja saldoksi jäi yksi 1070g kirre ootto-ongesta. 10tunnin pilkkimisen jälkeen pakkailtiin kamat kasaan ja tuumittiin että huomenna ei voi olla yhtä hiljaista. eihän siinä, kotiin ja pilkkejä vielä viilaamaan.PUUHAPÄIVÄ 17.4.

JyPyn miehet jäällä ennen kello seitsemää. janne ja minä hieman aikaisemmin. armoton ootto-onkien viritys alkoi. Esa,Teppo,makke,janne ja minä leviteltiin vapoja pitkin lampea ja ruettiin etsimään sitä ottipaikkaa. Eikä siinä mennyt kuin vajaa vartti kun Tepon vapa kahva pystyssä jo sojoittikin avannolla. pienen uittelun jälkeen kala jäälle. tuumittiin siinä porukalla että varmaan hieman vilkkaampi päivä tulossa kuin edellinen. mutta sitten hiljeni. noin tunti siinä siireltiin vapoja ja pilkittiin välillä. koitettiin vaikka mitä. janne vaihtoi jo ahvenpilkin järveen ja saikin joitain särkiä ja ahvenia. aikamme siinä turistiin niitä näitä kun makkeonmies näytti miten kalaa otetaan. kirrehän sieltä ootto-ongestas löytyi. kalaa porukalla ihmetellessä Esa62 toimi tarjoiliana jäällä "kylmissään" värjötteleville pilkkimiehille. menuna oli savukirjolohipateeta ja graavilohta. aijai! kylläpä oli hyvettiä. maistiaisten jälkeen siirrettiin taas vapoja. pommitettiin onkia laavun lähistölle ja ajateltiin rueta tulien tekoon. jäät olivat jo laavun edestä sulaneet huonoon kuntoon siksipä kiersimmekin tavaroiden kera varjo puolelta rantaan. siinä me sitten tulet viriteltiin, turistiin ja muutamia juomia eväiden kanssa otettiin. Lippuja seurailtiin ahkeraan ja välillä käytiin jopa katsomassa lähempää. ei syönyt kala ei. hieman ennen puoltapäivää saapuivat täydennysjoukot (samzadude,Satu ja Heli83). porukalla laiteltiin onget heiltäkin pyyntiin ja palailtiin laavulle. hieman sen jälkeen lammen omistaja Tuomo kävi meitä moikkaamassa laavulla ja toi JyPy tiimiläisille paperikääröön piiloitetun kahviin tarkoitetun teräste pullon kiitokseksi ahkerasta lammen käytöstä. pidimme näytösluontoisen kirren filerointi oppitunnin Tuomolle. siinä se päivä sitten kuluikin tarinoidessa ja onkia seuraillessa. Janne oli niin väsynyt "kahvien" jälkeen että otti pienet 1,5tunnin unoset laavun takana. (kun nuor mies nukkuu, niin sehän on sama kuin laittais rahaa pankkiin). kala ei syönnyt mutta nestetankkauksesta pilkkiät pitivät kyllä hyvän huolen. ruettiin siinä sitten jo iltaa suunnittelemaan ja paluu kyytiä pois lammelta. Kala ei syönyt eikä pilkki-intokaan enään kenelläkään ollut. pois lähtiessä makke oikaisi laavun edestä jäälle hieman huonolla menestyksellä. noh! ei se mitää. kumpparit vähän hörppäs. keräiltiin vavat reppuun ja siirryttiin uimarannalle, jossa napsasimme pari ryhmäkuvaa ja jaoimme JyPy:n puuhapäiväpalkinnon. Teppo jatkoi voittoputkeaan tänäkin vuonna. kyyti vei Esa62:sen tutulle jatkopaikalle kera rokkisaunan ja dartstaulun. mitä sitten tapahtui onkin jo eri tarina. mutta pieksämäen yöelämäsässä saattoi muutamia JyPy:n huudahduksia vaimeasti kuulua.

Uusi reissu jälleen keväällä 2011


-Ilkka81


Luettu 410 kertaa

Reissussa mukana

ilkka81, samzadude, Esa62, makkeonmies, Teppo70

Piilota kommentit

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
22.04.2010Ei tietoaYksi kappale väsyneitä pilkkijöitä...:)
22.04.2010ilkka81heh.. noh.. jätkä vaan lataili iltaa varten.. :)
Kaloja ei löytynyt