Hauki - Itämeri Tammisaari - Heittokalastus

Hauki 8,85 kg

Saantiaika 21.06.2014 klo. 21:00
Kalastusmuoto Heittokalastus
VesistöItämeri, Tammisaari
Säätila Puolipilvinen
Pituus 108 cm
Uistin Esox Research Pearson’s Grinder 90 g
Vieheen väri Punertava
Kalapisteet (sijoitus) 471p (1618.)
Tammisaaren keikka takana. Rankka päivä: kaatosadetta (ja lisää kaatosadetta), jäärakeita (pariin otteeseen) ja välillä auringonpaistetta. Meinasi minulla ja Kalastaja-Pekalla alkaa jo usko pettää isomusten saamiseen yhdeksän ja puolen tunnin heittelyn jälkeen. Pientä pulikkaa pukkasi sieltä täältä, mutta koko oli hukassa. Päätetttin vielä heittää yksi paikka ennen auringonlaskua kun vielä aurinkokin pilkisti sopivasti. Oli hyvä ettei tullut luovutettua sillä juuri tuohon hetkeen osui kunnon syöntipiikki, josta minulle ylös mm. 8.9 kg/108 cm ja 6.4/101 cm suurhauet. Noihin fisuihin oli kiva päättää päivä.

Katsottu 361 kertaa

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
22.06.2014SuurkalastajaOnnittelut komeista kesäkaloista! :)
22.06.2014Kalastaja-PekkTulipahan vietettyä oikein perinteinen juhannuspäivä vesillä: niskaan ropisi vuoroin vettä, vuoroin rakeita, ja lämpötilakin oli suomalaiselle kesälle tyypillisen kolea. Kylmää kyytiä oli muutenkin: Christian kisko kalaa sillä välin kun minä tyydyin uittamaan vieheitäni ja käyttämään haavia ja kameraa. Pääsinpähän kuitenkin sivusta katsomaan, kun meidän keskinäiseen haastekisaan tuli kaivattua piristystä! Onnea vaan Christianille muhkeista hauista ja odotetun kesäspurtin käynnistymisestä!
22.06.2014christianValikoiva muisti: Et halunnut vain pilata keskipainoa uittamalla suspia ja napsimalla kilon kahden puolen kaloja :-) Päinvastoin, mies vaan suurensi vieheiden kokoa ettei vahingossakaan pikkusintit tulisi pilaamaan keskipainoa.
23.06.2014KoukkukVälillä osuu paremmin:O Onnea parista metristä:)
Tagit: Hauki Hauki Heittokalastus Heittokalastus Itämeri Tammisaari