Omat kalastus sivut

Omat kalastus sivut ja ennätysrekisteri

Rekisteröityminen ja oman tunnuksen saaminen on ensimmäinen askel kohti Kalasaalis.Comin monipuolisia palveluita. Rekisteröitymisen kautta sinulla on mahdollisuus omaan kalastus sivustoon, joka kehittyy nopeasti kalastusharrastuksesi mukana. Voit lisätä helposti sivustoon saamasi kalat ja mahdolliset reissuraportit sekä omat kalastusvideot ja kalastuskuvat. Tietojesi avulla sinulle avautuu muun muassa ennätysrekisteri kaloistasi sekä monipuolisia tilastoja esimerkiksi saaduista kaloista ja käyttämistäsi uistimista. Kalat, kuvat, videot ja reissut voivat olla piilotettuja muilta käyttäjiltä, joten kalojen, reissuraporttien ja kalatilastojen käyttö pelkästään omaan käyttöön onnistuu myös.

Kalastustiimit

Kalastus tapahtuu usein hyvässä seurassa ja samanhenkinen seura on tärkeässä asemassa myös Kalasaalis.Comissa. Rekisteröityneenä sinulla on mahdollisuus perustaa kalastustiimi, johon voi liittyä kaikki kalakaverisi. Tiimille luodaan automaattisesti oma sivusto, johon tiimin perustajajäsen voi kirjoittaa kuvauksen tiimistä sekä liittää kalakaverit tiimin jäseniksi. Tiimiläisillä on mahdollisuus luoda kalareissuista sivustolle raportteja, joihin liittyvät olennaisena osana kalajutut sekä vankkana todistusaineistona reissukuvat. Tiimin sivuilla on lisäksi tiimiläisten kalalajikohtainen ennätysrekisteri. Tiimeille luodaan oma keskustelufoorumi sekä chat-alue, jotka voidaan asettaa joko kaikkien nähtäviksi ja käytettäviksi tai pelkästään tiimin sisäisiksi alueiksi.

Kalastusreissut

Yksin tai yhdessä toteutetut kalastusreissut ovat olennainen osa Kalasaalis.Comia. Kalastusreissun voi lisätä jo ennen varsinaista reissuajankohtaa, reissua voi päivittää reaaliaikaisesti paikan päällä tai reissun voi lisätä myös jälkeenpäin. Tiimin tai yksittäisen henkilön jokaisesta reissusta tulee oma sivu, jossa näkyy saadut kalat, reissuraportti, kuvat sekä mahdolliset muiden käyttäjien lisäämät kommentit. Reissun etenemistä, tapahtumia ja saatuja kaloja on siis mahdollista seurata myös reaaliajassa kotisohvalta, mikä tekee reissuista viihdyttävää ajanvietettä myös tiimin ulkopuolisille jäsenille.

Kalatilastot

Tilastojen merkitys Kalasaalis.Comissa korostuu ajan kuluessa ja sivuston kasvaessa. Lisäämistäsi kaloista luodaan tilastoja, joiden avulla voit esimerkiksi kartoittaa ennen kalastusta sopivat ottivieheet ja -paikat. Tilastojen avulla saat siis käytännön vinkkejä, mutta lisäksi voit seurata mielenkiinnolla esimerkiksi kalastusurasi edistymistä. Kalan lisäyksen yhteydessä merkitään tiedot kalapaikasta, kalastusmuodosta, kalalajista, kalan painosta, päivämäärästä ja tarkasta ajasta. Lisäominaisuuksina sinun on mahdollista merkitä myös tarkka ottipaikka kartalta, uistin, uistimen malli ja väritys, uistimen paino ja pituus, kalan pituus, reissu, säätila, tuulen suunta ja voimakkuus, ilmanpaine, veden lämpötila, veden syvyys ja ottisyvyys, ilman lämpötila sekä mahdollisia lisätietoja. Tilastoja rakentuu varsin monipuolisesti jo pakollisilla tiedoilla, mutta halutessasi lisätietojen kautta niitä on mahdollista syventää entisestään.


Luo oma tunnus rekisteröitymällä täällä.


Takaisin