Sulkava - Jokisenjärvi Nokia - Pilkintä

Sulkava 100 g

Saantiaika 25.11.2016 klo. 15:15
Kalastusmuoto Pilkintä
VesistöJokisenjärvi, Nokia
Säätila Pilvinen
Pilkki Morri
Pilkin väri Kulta
Ottisyvyys 4 m
Veden syvyys 4 m
Tuuli Etelätuuli, 4 m/s
Ilmanpaine 1015 hPa
Ilman lämpötila -2 °C
Veden lämpötila 1 °C
Kalapisteet (sijoitus) 93p (19247.)
16. suurin Sulkava

Huom! Kalan paino on arvio.

Katsottu 191 kertaa

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
06.01.2017eopeterve! Olen tuota sulkavaa jahdannut jo toistakymmentä vuotta. Yhtäkään en ole edes nähnyt rannalla, tai jäällä. Onko tuo jokisenjärvi sama kuin jokisjärvi Siuronkoskesta pohjoiseen? Ja kuinka sen sulkavan saisi helpoiten, jos verkot ovat pois laskuista? 54 lajia on jo saatuna, parikymmentä vielä puuttuu, mm tämä sulkava. Nimimerkillä apua huutava!
07.01.2017pro kristo99Sama järvi kyllä kyseessä. Aika paljon kyseisessä järvessä on sulkavaa. Mutta kyllä osaa olla tuskastuttavan haastava kalastettava sille päälle sattuessaan. Mato-onki on ollut tehokkain, syöttinä joko vihreä mittarin toukka, survari tai kastemato. Kesäisin sillä on tullut joskus hyvinkin sulkavia. Morrillakin niitä olen muutamia saanut, kuten tämänkin. Sulkava tuntuu olevan aika passiivinen kala talvisin mutta ilmeisesti aktiivistuu kevään edetessä, kuten muutkin särkikalat. Kaksi yksilöä onnistuin viime huhtikuussa jäältäkin päin saamaan pienellä valkoisella morrilla. Nirso kala ja usein tulee vahinkokalana särjen ja pasurin kalastuksen ohessa. Kaikki sulkavat olen saanut savipohjaisilta paikoilta mutta usein välivedestä tai pinnan tuntumasta.
13.01.2017eopeKiitoksia. Siinä minulle pureskeltavaa, jos vaikka yrittäis keväämmällä päästä sinne pilkille, ja viimeistään toukokuulla ongelle. Jos ei yritä niin ilman jää!
Tagit: Sulkava Sulkava Pilkintä Pilkintä Jokisenjärvi Nokia