Kirjolohi - Koitere Ilomantsi - Vetouistelu

Kirjolohi 3,25 kg

Saantiaika 05.06.2014 klo. 13:15
Kalastusmuoto Vetouistelu
VesistöKoitere, Ilomantsi
PaikkaHiienselkä
Säätila Aurinkoinen
Pituus 64 cm
Uistin Islure Tuikkari
Ottisyvyys 1 m
Veden syvyys 10 m
Ilman lämpötila 24 °C
Veden lämpötila 19 °C
Kalapisteet (sijoitus) 336p (4462.)
40. suurin Kirjolohi
Yli 3,00 kg Kirjolohi
Uloimman plaanarin pintatuikkariin löi kirre kiinni, ei tämmöstä kuulemma pitäisi olla edes koko järvessä, mutta näin vain semmoinen löytyi. Kaikinpuolin mielenkiintoinen tapaus. Hyvin virkeä ja hyväkuntoinen valkolihainen lohi. :)

Katsottu 954 kertaa

Kalan saantipaikka
Ladataan karttaa..

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
17.06.2014PFCompanyEkan kerran pitää kehaista, kun Kirjosta kyse! On meinaaste senverran komea kala ja kun katsoo tuota pyrstöä, niin kalan täytyy olla jo pidempiaikainen vapaa vaeltelija!! Ja kyl se lihakin vaalenee, kun lakkaa sitä väriainemössöä syömästä mitä niille syötetään kasvatuslaitoksilla... Onnittelut!! Näin komeeta Kirjoa ei oo näillä sivuilla nähtykään ennen. Varmasti tappelikin kunnolla, päätellen siitä kun vastaavan oon joskus aikoja sitten itekkin saanut mereltä ja luulin ihan ennätyskalaa väsytteleväni...
18.06.2014Herra47Todennäköisesti jo pitemmän aikaa tosiaan vaeltanut järvessä, liha oli yhtä vaaleaa kuin kuhalla. Oli kyllä otuksella voimaa repiä ja rellestää siiman toisessa päässä. Järvilohta ja taimenta ovat istuttaneet järveen niin todennäköisesti on istutusten mukana joskus tullut vahinkokalana seassa.
Tagit: Kirjolohi Kirjolohi Vetouistelu Vetouistelu Koitere Ilomantsi Hiienselkä