Kalastus - Kirrejahti 20.07.2010

Kirrejahti

(tiistai 20.7) Illan reissu serkun kanssa suunnattiin Tiilikalle. perhokalastajien puheiden mukaan olivat istuttaneet Kirreä täksi kesäksi kun eivät olleet saaneet taimenen poikasia hommattua. Aloiteltiin kalastus klo 18.00 aikoihin ja siinä jokea kalastaessa alavirtaan päin ainoat kalakontaktit olivat ahventen kanssa. Tuli sieltä myös yksi noin 20cm taimenen poikanen jolla rasvaevä tallella, eli joessa vaikuttaisi olevan myös luonnon taimenta.
Siitä sitten siirryttin kahville ja makkaran paistoon. Noin puolituntia nuotiolla oltua oli aika lähteä kokeilemaan uudestaan joen ylempää osaa. Otin matkaani UL-vavan ja lippoja.
Noin klo 22.30 lippaa siinä lumpeikon reunassa uittaessani jokin nappasi voimakkaasti kiinni. Siinä hiukan aikaa lumpeita väistelleen ja väsyttäen, sain kalan hiukan lähemmäksi rantaa Toteutui se mitä sinne oli tultu hakemaan KIRRE. Haavi kalan alle ja ylös.
Puntari antoi kalalle painoksi 1295g. Hiukan myöhemmin oli sitten serkun vuoro samalaji kyseessä, nyt hiukan vajaa kilonen kirre. Muita kontakteja ei illan/yön aikana enää tullut. Kuitenkin kaikinpuolin hyvä reissu ja kalaakin saatiin.

Luettu 361 kertaa

Reissussa mukana

MIETTINEN

Piilota kommentit

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
KuvaAikaKalaPainoLajittelePituusPisteetKalastusmuotoVesistö
Kirjolohi 1,29 kg20.07.2010
22:30
MIETTINEN
Kirjolohi 1,29 kg - 134p Heitto Varpaisjärvi,
Tiilikanjoki