Kilpailuohjeet


1. Säännöt ja ohjeet
Kilpailussa noudatetaan kilpailukohtaisia sääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita. Sivuilla olevat kilpailut järjestää Kalasaalis.Com, ellei toisin ole mainittu.

2. Osallistumisoikeus ja ilmottautuminen
Kilpailuihin voi osallistua kuka tahansa Suomessa asuva tai Suomessa kalastava yksityishenkilö, poislukien Kalasaalis.Com ylläpito ja heidän perheensä. Mikäli ei ole toisin ilmoitettu, kilpailuun ilmottautumiseksi riittää rekisteröityminen Kalasaalis.Comin käyttäjäksi ja kalatietojen lisääminen kilpailuaikana. Piilotetuiksi asettettuja kaloja ei hyväksytä kilpailuun. Kalojen painoon liittyvissä kilpailuissa vain punnittu paino kelpaa, pelkkä paino-arvio ei riitä.

3. Kalastusalueet
Kilpailun kalastusaluetta ei ole rajoitettu, mikäli toisin ei ole mainittu. Kielletyilla alueilla kalastaminen on luonnollisesti kielletty ja tuomaristolla on oikeus hylätä kielletyillä kalastusalueilla tai mahdollisten kilpailun rajojen ulkopuolella kalastetut kalat.

4. Kuvat
Kalastuskilpailuihin osallistuminen edellyttää kuvan liittämistä saalistietoihin. Kuvasta tulee käydä ilmi kalan laji sekä sen todellinen koko. Jos mahdollista kalan viereen tulee asettaa esine (esim. puukko, viehe, matkapuhelin, tulitikkurasia), joka helpottaa kalan todellisen koon määrittämistä kuvasta. Kuvien metatiedoista varmistamme, että kala on kilpailuaikana pyydetty ja kuvattu.

5. Kalastusmuodot
Kalastusmuodot määräytyvät kilpailukohtaisesti.

6. Sarjat
Erillisiä sarjoja ei ole ellei toisin ole mainittu.

7. Kilpailuaika
Kilpailuaika määritetään kilpailun yhteydessä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailuaikaa tarvittaessa. Kilpailuun osallistuvien tietojen tulee olla kirjattuna sivustolla viimeisen kilpailuvuorokauden loppuun mennessä (klo 23.59).

8. Muuta huomattavaa
Kaloja lisättäessä ryppäänä painoksi merkitään yhteiskeskipaino. Myös ryppäinä olevilla kaloilla voi osallistua kilpailuihin pistekilpailut poislukien, mutta ne näkyvät kilpailussa yhtenä kalana.

9. Palkinnot
Palkinnot ovat kilpailukohtaisia. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa palkintoja tarvittaessa kesken kilpailun. Palkinnot toimitetaan postitse ja järjestäjä maksaa postimaksut Suomen sisällä lähetettävissä palkinnoissa.

10. Valittaminen
Kilpailun johdon päätöksistä ei voi valittaa.

11. Tulokset
Tulokset ilmoitetaan Kalasaalis.Comin sivuilla. Kilpailun voittajien tulee ottaa yhteyttä yksityisviestinä tai sähköpostilla (tuomas.luukkonen(ät)kalasaalis.com) Kalasaalis.Com ylläpitoon (30pvän) sisällä voitosta ja ilmoittaa osoite, johon palkinnot lähetetään. Muussa tapauksessa palkinnot siirtyvät seuraaviin kilpailuihin.

Takaisin