Taittoperä, lusikka

AAVE-uistimen kehitystyön tuloksena on löytynyt vetouistelijoille loistavasti soveltuva uistin, taittoperä. Taittoperä on erityisesti taimenelle ja järvilohelle kehitetty uistin. Uistimella on saatu erittäin hyviä tuloksia ympäri maata. Taittoperässä yhdistyvät monet eri vahvuudet: sillä voidaan uistella monilla eri vetonopeuksilla, kalastaa tehokkaasti niin järvillä kuin merellä ja sen omintakeinen uintityyli on täysin vastustamaton lohikaloille. Taittoperä on saavuttanut melkoisen maineen taimenuistimena ja vuosittain tällä uistinmallilla saadaan saaliiksi pelkästään pääkaupunkiseudulla useita satoja meritaimenia. Uistinmalli on saalistanut ympäri Suomea erilaisissa vesistöissä erittäin tehokkaasti.

Parhaimmillaan taittoperän uinti on 2 - 3,5 solmun nopeuksissa. Se soveltuu erittäin hyvin myös kovaan vetoon. Taittoperä onkin yksi harvoista vetopelleistä, jota voidaan käyttää kovavauhtiseen uisteluun soveltuvien vaappujen kanssa. Uistimen uintityyli on erittäin omintakeinen, se poukkoillee kaloja houkuttelevasti puolelta toiselle. Ehkäpä juuri sen epätavallinen uinti on sen menestyksen salaisuus?
Uutuutena taittoperäisestä vetopellistä on kehitetty lohenuisteluun soveltuva malli, joka on pituudeltaan 12 cm. Ensinmäisen kauden kokemusten peruusteella malli on toiminut hyvin.

ValmistajaAave
MalliTaittoperä
ViehetyyppiLusikka
Koot83mm, 93mm, 120mm

Kotisivu: Aave - www.aave.net

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 3,8 (6 ääntä)
Hauki
 4,8 (8 ääntä)
Kuha
 3,9 (8 ääntä)
Lohi
 4,1 (13 ääntä)
Taimen
 4,3 (12 ääntä)
Harjus
 3,2 (6 ääntä)


Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: Uistimet Uistin Aave Taittoperä