Tami

Tami-vaaput teki ensimmäisen vaappunsa vuonna 2001, kun Tamin kehittäjä ja tekijä Juha Hyttinen teki ensimmäisen vaappunsa. Alla lainaus Tami-vappujen sivuilta.

"Kalaa onnistuin jopa saamaan sillä (1 mitallinen kuha) Aikaa myöten vaappuja valmistui lisää ja kohta niitä oli sen verran, että muillekkin oli kokeiltavaksi. Aina silloin tällöin kuuli ja näki, kuinka jonkun kalan onnistui joku saamaan. Vaaput ei olleet ulkonäöllisesti mitään kaunokaisia, mutta uintiin panostin aina.

Siihen aikaan(ja vieläkin) ihailin kovasti aina Pentin-Uistin nimistä vaappua, jota minulla oli muutama kappale ja niistä olikin muodostunut ns. "varmat ottipelit" Uittelin niitä aina, kun ei muulla tahtonut kalaa tulla. Nykyisin Pentin uistimet ovat keräilyosastolla.

Tapasin v.2002 itse Pentti Hirvosen ensimmäisen kerran ja sain häneltä hyviä vinkkejä vaapunvalmistukseen ja varmaan moni huomaakin yhtäläisyyksiä nykyisissä mallissa (mm.folio).

Nykyisin vaappuja valmistuu talven aikana myyntiin pieni määrä ja ovat ensimmäisiin verrattuna asteen verran hienompia, mutta parannettavaa vieläkin on."

Linkit

Tami

Tami uistinmallit

60p
80p
40p
100mm

Takaisin
Tagit: Uistimet Uistin Tami