Vaappu

ValmistajaOmatekoinen
MalliVaappu

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 2,3 (6 ääntä)
Hauki
 2,7 (7 ääntä)
Kuha
 2,3 (6 ääntä)
Lohi
 3,1 (7 ääntä)
Taimen
 3,0 (8 ääntä)
Harjus
 2,3 (6 ääntä)


Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
01.11.2011NonProkalastajJaha, joku on ilmeisesti tehnyt yhden ainoan vaapun josta ei ole edes kuvaa pistetth ja tekijä antaa 5 tähteä joka kalan saantiin...
01.11.2011Kuusamo94Mikä sulla on näitten tähtien perään!?! Aina kun on 5 tähteä saanut joku kuva yms. Sinä astut esiin utelemaan ja ihmettelemään että ite laitettu äänet... Tässäkin on 2 ääntä annettu kaikkiin paitsi harjukseen, joten se on jonkin muunkin puolesta loistouistin. Ota ihan rauhassa vaikka jossakin kuvassa tms oliski 5 tähteä!!!
02.11.2011NonProkalastajIhmettelen vain kun ei tähän ole viitsitty kuvaa laittaa kyseisestä ihmevaapusta, muissa kuvissa kommentoin vain silloin kun kuva ei selkeästi ole hyvälaatuinen tai viiden tähden aiheesta. Tätä en mene itse tähdillä arvioimaan, koska kyseisestä vaapusta (yllätys yllätys) ei minulla ole minkäänlaista kokemusta.
22.08.2012SopuliItse ainakin olen laittanut aina jos olen saanut jollain omatekoisella, että uistin oli omatekoinen. Jos jokainen laittaisi oman omatekoisensa, niin kyllä niitä riittäisi. Sen kuvan voi sitten vaikka lisätä siihen kalan mukaan, eli ei tarvi tähä kuvaa laittaa. Muuten se vaihtuisi kokoajan, kun jokainen laittaisi oman omatekoisensa kuvan. Tässä kohtaa on hankala pisteyttää vaappua, kun ei tiedetä mistä vaapusta on tarkalleen kyse. Eli nuilla pisteillä ei ole mitään väliä, kun ei ne tässä pidä paikkansa.
Tagit: Uistimet Uistin Omatekoinen Vaappu