MY-vaappu

Oman yli kolmekymmentävuotta kestäneen kalastusharrastuksen myötä syntyi tarve ja innostus oman vaappumallin luomiseen. Asiaan on sittemmin vihkiydytty ajankanssa ja tunteella. Lopputuloksena laadukas ja hyvin kalastava MY-vaappu. Teen jatkuvaa kehitystyötä mallin, värien ja uinnin suhteen saadun palautteen, oman kalastuksen ja kokeilujen perusteella. Kaikki muutokset malliin ovat siis tarkkaan harkittuja ja taatusti testattuja ennenkuin tulevat myyntiin. Vuosittain MY-vaappu valmistaa myyntiin noin 200-400 kpl vaappuja.

MY-vaapussa on hyvä, hakeva ja herkkä uintiliike. Herkkyyden ansiosta sitä on helppo myös itse virittää mieleisekseen käyttötavasta ja -paikasta riippuen. Vaapun kalastavuushan on suurelta osin uintiliikkeestä kiinni, joten se on MY-vaapun valmistuksessa ja kehittelyssä otettu huomioon yhtenä tärkeimmistä asioista.

MY-vaapun värikartasta löytyy kaikille tuttuja klassikkovärejä usein maustettuna pienellä omaperäisyydellä ja täysin valmistajan omakehittelemiä väriyhdistelmiä. Lopputuloksessa näkyy aina vahvasti valmistajan oma näkemys ja huoliteltu viimeistely. MY-vaappu on mahdollista maalata myös asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Linkit

MY-vaappu

MY-vaappu uistinmallit

55
72
75
100

Takaisin
Tagit: Uistimet Uistin MY-vaappu