Jigging Rap (Rapala), pilkki

Alun perin suunniteltu pysty pilkintä esityksiä, Jigging Rap oli osoittautunut monipuolinen all-round uistin eri lajeja ja tilanteissa, myös valettu ja rip hakea.

Kiinteä sinkki, mutu muotoinen runko muovinen uima häntä takaa nopean uppoamisen ja nopeasti kiitävän toimintaa. Laitoksen toiminnot päinvastaiseksi yhden koukut hännän ja nenä ja vatsa diskantin. Linja tie silmukka on tasapainopiste takana.

Kun kalastetaan vertikaalinen esityksiä nopeasti napsahtaa sauvan kärki, viehe on tikka eteenpäin, ympyrän ja liukua takaisin ja laskeutua alas ja ripustaa vaaka, valmis toiseen tikan

Toiminnot

Osta Tasapaino Jigging Rap (Rapala)

Tasapainon arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 4,6 (14 ääntä)
Hauki
 4,5 (13 ääntä)
Kuha
 4,2 (9 ääntä)
Lohi
 3,2 (9 ääntä)
Taimen
 3,4 (7 ääntä)
Harjus
 2,9 (7 ääntä)
Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
21.02.2013pike97yksi pilkkikukkaron ehdottomia luottovieheitä. seitsemänsenttinen on merellekin sopivan kokoinen ja todella kalastava. uinti on hyvä ja harvoin on aivan kalatta jääty. itselläni näitä useampia eri väreissä,kaikki 7 cm. hyviä kokemuksia tästä "tehdastasurista". nilsujen rinnalla parhaat ahvenpilkkini. nämä ovat edullisempiakin kuin nilsut,suosittelen myös näitä. salakan värisellä olen tänä pilkkikautena jo kahdesti rikkonut pilkkiennätykseni.
17.03.2013jamaelHyvä tasari :)
27.01.2014joonas93Aivan luottopeli itsellä!
31.12.2014kalastaja48ostin tänää pari
Tagit: Tasapainot Tasapaino Tasapaino Jigging Rap Rapala