Jerkki Professor

Kuusamon kuumin uutuus on jokamiehen jerkki! Lähde suurhauen pyyntiin jerkaten uudella Jerkki Professorilla! Voit kalastaa sillä aivan tavallisilla kalastusvälineillä, joita käytät muidenkin vieheiden kanssa. Sen uskomaton pyytävyys perustuu sen erikoiseen uintiin. Jerkki Professor ui kelatessa siten, että se näyttää kylkeään normaalia lusikkauistinta kauemmin ja tekee ennalta arvaamattomia koukkauksia sivulle. Kun nykäiset vavalla sitä ja pysäytät kelauksen, se lähtee hitaasti leijumaan kylki edellä taaksepäin, suoraan hauen suuhun. Jerkki Professorilla saat houkuteltua ruokahaluttomankin reviirihauen kiukkuiseen ottiin.

ValmistajaKuusamo
MalliJerkki Professor

Kotisivu: Kuusamo - www.kuusamonuistin.fi

Toiminnot

Osta Kuusamo Jerkki Professor

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 2,8 (13 ääntä)
Hauki
 3,4 (18 ääntä)
Kuha
 2,9 (10 ääntä)
Lohi
 3,0 (11 ääntä)
Taimen
 2,5 (11 ääntä)
Harjus
 3,0 (10 ääntä)
Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
06.03.2011MäskiKokemusta..?
06.03.2011Kuusamo94Turhaakin turhempi uistin! Itellä oli tuo keskimalli, joka tuli keppinä siimassa, vaikka kuinka nyki ja yms. EN suosittele!
10.03.2011EniZeiVaikeasti heitettävä ja hankalasti uitettava. Ei sovellu oikein minkäänlaiseen kalastukseen. En ole muistaakseni ko. uistimella ole saanut ensimmäistäkään kalaa.
15.06.2011JousseSe on jerkkaajasta kiinni saako risuja, keppejä taiko mitään.. oikein uitettuna aivan loistava hauen houkutin.
12.10.2012darkskate12Joo mutta Jousse tuossa mainitaan että normaalilla pellin vetely tyylillä pystyy uittamaan kukavaan eli kelaamisen pitäis riittää. Erikoisuutena toi takasin uintihomma..
Tagit: Uistimet Uistin Kuusamo Jerkki Professor