Kemijärvi, Suomutunturi, Kulo, - Vuokramökki Kemijärvi

Kemijärvi, Suomutunturi, Kulo,

6 + 0 henkeä,
47 m²
Kemijärvi
Mökin vuokraaja: LomarengasKemijärveltä 42 km etekään. Tupakeittiö, 1 makuuhuone, jossa parisänky, parvella(15m2) patjoja. Pesuhuone, sauna (sähkökiuas), wc, ulkoterassi ja suksivarasto. Huoneisto on rakennettu massiivisesta aihkimännystä. Sisältä seinät ovat hirsipintaiset ja vaaleat, ulkoa rakennus on maalattu kelon sävyiseksi. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Samassa talossa Kulo D:n kanssa.


Varustus

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, wc, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, astianpesukone

Etäisyydet

Helsinki 930 km, rautatieasema 42 km, bussipysäkki 300 m, moottorikelkkareitti 300 m, ravintola 300 m, kauppa 15 km, hiihtolatu 300 m, latujen pituus 70 km, hiihtohissi 300 m Huoneisto sijaitsee Suomutunturin hiihto- ja matkailukeskuksessa napapiirillä. Rinteeseen ja ravintolaan 300m.. Kemijärvi -järvellä kalastus ja uinti mahdollisuus, etäisyys 5 km. Suomutunturilla on 70 km latua, joista 17 km valaistua, etäisyys 200m. Lähin kauppa on Joutsijärven kylässä 15 km. Viisi laskettelukeskusta alle 100 km säteellä.

Vuokran hinta

Viikko 580 - 797 €
Viikonloppu alk. 206 €
Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan.

Varaa mökki tästä »

Mökkivuokraus

Lomarengas

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Kemijärvi mökit »
Näytä kaikki Lappi mökit »
Näytä kaikki Kemijärvi, vuokramökit »
Näytä kaikki Suomutunturi, vuokramökit »
Näytä kaikki Kulo, vuokramökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: Kemijärvi Suomutunturi Kulo