Kajaani, Kajaani, Nuasjärvi, Rehja, Vanha, Vihtaniemi - Vuokramökki Kajaani

Kajaani, Kajaani, Nuasjärvi, Rehja, Vanha, Vihtaniemi

5 + 5 henkeä,
85 m²
Kajaani
Mökin vuokraaja: LomarengasKajaanin keskustasta 7 km itään, Nuasjärvi/Rehja 80 m (järven pituus 26 km, leveys 5 km), matala ranta, hiekkapohja, oma vene, perämoottori (3,5 hv) vuokrattavissa omistajalta, laituri.

Idyllinen vanha pihapiiri, jossa hirsirakenteinen lautavuorattu talo (sisäseinät pinnoitetut), aitta, rantasauna sekä illanvietto- ja juhlatilaksi peruskorjattu kivinavetta. Talo rakennettu 1900 ja kunnostettu äskettäin alkuperäiseen asuunsa.

Talossa iso tupa (keittonurkkaus), talon kamarissa 3 vuodetta, toisessa kamarissa parivuode ja lastenvuode. Talo kalustettu alkuperäisillä ja sen tyylisillä kalusteilla. Tuvassa leivinuuni ja puuhella. Kamarissa siirrettävä sähkölämmitin. Talossa ei ole vesijohtoa eikä viemäriä. Vesi saadaan pihan vesipostista. Kylmäsäilytystilana lisäksi tilava kellari (10 m).
Aitassa 2 kpl 120 cm leveitä sänkyjä. Aitan parvella lisäksi oleskelutilaa ja 2 patjaa. Aitassa ei ole sähköä eikä lämmitystä.

Rantasauna 70 m, löylyhuone (puukiuas ja kiuassäiliö) ja pukuhuone. Vesi saunaan järvestä tai pihan vesipostista. Saunalla on sähkö.

Vanhasta kivinavetasta peruskorjattu juhla- ja illanviettotila käytettävissä. Navetassa 40 pöytäpaikkaa. Navetassa avotulipaikka ja pienimuotoinen baarikeittiö, jossa jääkaappi ja kaasuliesi. Vesi navettaan otetaan pihan vesipostista.

Varustus

Sähkövalo, sähkölevy, jääkaappi ja pakastin, puu-uuni, leivinuuni, ulkokäymälä, mikroaaltouuni, tv, radio

Etäisyydet

Helsinki 560 km, rautatieasema 7 km, bussipysäkki 7 km, ravintola 7 km, kauppa 4,5 km, naapuri 100 m Vanha Vihtaniemi sijaitsee rauhallisella paikalla Kajaanin kaupungin kupeessa ison järven rannalla. Pihapiiristä ei näköyhteyttä naapureihin.
Kajaanin keskustan palvelut 7 km. Vuokattiin 30 km. Paltamon golfkenttä 35 km.

Vuokran hinta

Viikko 650 - 903 €
Viikonloppu alk. 279 €
Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan.

Varaa mökki tästä »

Mökkivuokraus

Lomarengas

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Kajaani mökit »
Näytä kaikki Kainuu mökit »
Näytä kaikki Kajaani, vuokramökit »
Näytä kaikki Kajaani, vuokramökit »
Näytä kaikki Nuasjärvi, vuokramökit »
Näytä kaikki Rehja, vuokramökit »
Näytä kaikki Vanha, vuokramökit »
Näytä kaikki Vihtaniemi vuokramökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: Kajaani Kajaani Nuasjärvi Rehja Vanha Vihtaniemi