Säikkäranta, - Vuokramökki Oulunsalo

Säikkäranta, 115 m²

4 + 3 henkeä
Oulunsalo
Mökin vuokraaja: LomarengasOulusta 13 km lounaaseen, Perämeri/Kempeleenlahti 25 m, matala ranta, kova hiekkapohja, ei venettä. Hirsihuvila, 1890 tehty hirsitalo siirretty paikalleen 2009, varustettu mukavuuksin, tupa, keittiö, makuuhuone 2 vuodetta, makuuhuone kerrosvuode kolmessa kerroksessa (leveys 120 cm), 2 siirrettävää lisävuodetta (patjaa) lapsille, sauna (sähkökiuas), pesuhuone, erillinen wc, lasiveranta. Huvilassa on maalämpö ja langaton 4G laajakaistayhteys. Varustuksena lisäksi mm. puuliesi ja piano. Takka avautuu kahdelle sivulle.

Varustus

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, keskuslämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, wc, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, dvd, astianpesukone, siirrettävä ulkogrilli, liinavaatteet sisältyvät hintaan, internet, meren rannalla

Etäisyydet

Helsinki 620 km, rautatieasema 13 km, bussipysäkki 3 km, ravintola 3,5 km, kauppa 3 km, naapuri 30 m, kylpylä 20 km, hiihtolatu 5 km, latujen pituus 5 km

Vuokran hinta

Hinta 834 - 1181 € viikko, Viikonloppu 468 - 671 € Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi ajankohdalle.
Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan.

Varaa mökki tästä »

Mökkivuokraus

Lomarengas

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Oulunsalo mökit »
Näytä kaikki Pohjois-Pohjanmaa mökit »
Näytä kaikki Säikkäranta, vuokramökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
03.06.2011Ei tietoaErittäin hieno mökki lähellä Oulua. Kaverin polttarit vietettiin kyseisellä mökillä kesällä 2010. Makuutilaa oli riittävästi koko porukalle ja halukkaat pääsi taksilla näppärästi keskustaan. Keittiötilat olivat viimeisen päälle niin kuin kuvistakin näkyy ja muutenkin paikka oli erittäin viehättävä ja idyllinen. Mökiltä oli vain noin sata metriä rantaan. Rantaviivaa mökillä oli heti kerralla reilusti ja rannalla mahtui heittelemään niin mölkkyä kuin frisbeetä. Itse meri on tuossa kohdassa hitaasti syvenevä ja hiekkapohjainen. Lähellä oli muistaakseeni vain yksi mökki, sekään ei häiritsevän lähellä. Varmasti yksi parhaista Oulun lähialueen vuokramökeistä.. Täydet pisteet.
Tagit: Säikkäranta