Rattlin Rapala, vaappu

Rattlin’ Rapala on pitkäheittoinen, uppoava yleisviehe heittokalastukseen ja vetouisteluun. Se tunnetaan kalastavassa maailmassa räminävaappujen uranuurtajana.

Vilkas uintiliike houkuttelee ahventa, haukea, kuhaa ja taimenta. Räminä-ääni toistuu alhaisella frekvenssillä ja sen on todettu toimivan vahvasti ärsyttävänä tekijänä.

Rattlin’ Rapala on monipuolinen viehe ja voit käyttää vaihtelevaa kalastustekniikkaa. Periaatteessa voit kalastaa kuten muillakin uppoavilla malleilla. Suosittelemme hiukan nopeampaa kelausnopeutta kuin Originalin ja Jointedin kanssa.

ValmistajaRapala
MalliRattlin Rapala
ViehetyyppiVaappu

Kotisivu: Rapala - www.rapala.com

Toiminnot

Osta Rapala Rattlin Rapala

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 3,7 (31 ääntä)
Hauki
 4,0 (40 ääntä)
Kuha
 2,8 (20 ääntä)
Lohi
 2,6 (18 ääntä)
Taimen
 2,7 (19 ääntä)
Harjus
 2,7 (16 ääntä)
Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
23.04.2011KalAkkeMeiltä löytyy useita eri värejä/kokoja. Ei ole vakuuttanut kun ei kalojakaan ole tullut. Hapettuu yllättävän helposti.
30.05.2011jarsamoKokemäenjoen ahvenet tuntuivat aikoinaan diggaavan todella paljon näistä rämisijöistä. Etenkin hopeinen, jossa ripaus sinistä oli todella kuumaa kamaa. Tuntuvat menevän helposti pohjaan, joten vähemmän tullut matalassa vakijärvessä uitettua.
21.07.2012SanturiAikoinaan voitin kalastuskilpailuista kultaisen rattlerin. Eipä ole koskaan kala iskenyt vaikka mahdollisuuksia olen antanut vaikka kuinka. Koristaa pakkia.
04.06.2013mobileZSain tuolla 770g lahnan. Tosin mini-versio vaapusta, 5 cm 5g. Muuta ei olekaan sitten sillä tullut.
10.09.2013mobileZNyttemmin tuli myös ahven Rovaniemen reissulla. :)
Tagit: Uistimet Uistin Rapala Rattlin Rapala