Villa Vanha Passi, Karjalohja - Vuokramökki Lohja

Villa Vanha Passi, Karjalohja 160 m²

6 + 6 henkeä
Lohja
Mökin vuokraaja: LomarengasHelsingistä 85 km länteen, Lohjanjärvi 300 m, ranta yhteiskäytössä, ei venettä. Parempi yleinen uimaranta 600 m (Kylpylän Päiväkummun yhteisranta). Hirsihuvila 1896, alakerrassa: olohuone, jossa levitettävä vuodesohva, keittiö, ruokailutila, makuuhuone parivuode, makuuhuone 2 vuodetta, wc ja suihku. Yläkerrassa: tupakeittiö, jossa levitettävä vuodesohva, ruokailutila, makuuhuone parivuode (ko. makuuhuoneen päädyissä kaksi lapsille soveltuvaa matalaa makuutilaa, jossa kaksi patjaa) wc ja suihku. Asiakkaiden käytettävissä myös savusauna. Lisäksi käytettävissä erillinen sauna (sähkökiuas) ja suihku navettarakennuksessa, jossa myös toimiva pieni harrastekanala. Itse talossa ei saunaa ole. Navettarakennuksessa myös takkahuone. Tilalla yleisiä harrastetiloja, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä maksutta: tatamisali, kulttuurivintti (soveltuu juhlien järjestämiseen) ja liikuntasali.

Varustus

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, 2 wc, mikroaaltouuni, tv, astianpesukone, pyykinpesukone, siirrettävä ulkogrilli, internet

Etäisyydet

Helsinki 85 km, rautatieasema 35 km, bussipysäkki 500 m, ravintola 500 m, kauppa 2,5 km, naapuri 25 m, kylpylä 500 m

Vuokran hinta

Hinta 1196 - 2203 € viikko, Viikonloppu 700 - 1295 € Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi ajankohdalle.
Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan.

Varaa mökki tästä »

Mökkivuokraus

Lomarengas

Kohteen sijainti
Ladataan karttaa..

Linkkejä

Näytä kaikki Lohja mökit »
Näytä kaikki Uusimaa mökit »
Näytä kaikki Villa vuokramökit »
Näytä kaikki Vanha vuokramökit »
Näytä kaikki Passi, vuokramökit »
Näytä kaikki Karjalohja vuokramökit »

Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
Tagit: Villa Vanha Passi Karjalohja